reklama

Staraczki luty 2013

Patu$ka lek nic nie mówił. Podobno ok ale teraz jak tak napisałaś to zaczynam się zastanawiać czy nie pokazać wyniku innemu lek...jak myślisz?>

reklama
Patu$ka lek nic nie mówił. Podobno ok ale teraz jak tak napisałaś to zaczynam się zastanawiać czy nie pokazać wyniku innemu lek...jak myślisz?>

Mysle z enie ma czym sie od razu martwic.Nie podalas ruchliwosci plemnikow?Nie badano tego czy jak? Plemnikow jest bardzo duzo ale jak widac sa slabsze,zalezy tez jaka jest ruchliwosc i zywotnosc podobno to ma najwieksze znaczenie. Np moj Ł. ma mniej plenikow bo tylko 11 mln ale sa zywotne i ruchliwe... Tyle tych plemnikow a i tak tylko jeden jest najwazniejszy;-)

A tak an marginesie dziewczyny macie jakies sposoby na to co po stosunku? Lezycie z nogami do gory czy jak? Czy moze biegniecie od razu sie myc?Wiadomo cos tam zostanie a cos wyleci...Ja do tej pory czekalam kilka minut przytulalam sie od Ł. i potem szlam pod prysznic...To uczucie cieknacego czegos po nogach jest nijako komfortowe:-D
Podzielcie sie swoimi sposobami

Ja po wszystkim leżę przez mała godzinkę, aby zbyt dużo materiału sie nie zmarnowało :tak: A potem kompanko.
Zaraz po jakieś 5-10 min lezalam z nogami do góry- opartymi o ścianę i podusią pod pupą. Jednakże lekarz powiedział mi że przy tyłozgięciu to nic nie daje. Dla mojej przypadłości należy leżec na brzuchu, podusie pod biodra i nogi lekko wyżej. Ale szczerze mówiąc jeszcze tej pozycji nie przetestowałam, wszytko przede mną, może dzisiaj spróbujemy:-)

Ostatnia edycja:
A tak an marginesie dziewczyny macie jakies sposoby na to co po stosunku? Lezycie z nogami do gory czy jak? Czy moze biegniecie od razu sie myc?Wiadomo cos tam zostanie a cos wyleci...Ja do tej pory czekalam kilka minut przytulalam sie od Ł. i potem szlam pod prysznic...To uczucie cieknacego czegos po nogach jest nijako komfortowe:-DPodzielcie sie swoimi sposobami

wiecie co mi sie przypomina ?? Film "Lejdis" i Korba ( bodajze tak sie nazywala ) starajaca sie o dziecko, kiedy pojawialy sie DP telefon po meza, a po stosunku, nogi w gorze na scianie i "wpychanie" ile wlezie :p Powiem Wam,ze robie tak samo, po przytulaniu leze chwile z nogami w gorze a potem ide pod prysznic.Ale i tak czesto cieknie po nogach hah :-D a Ł. jedyne co potrafi zrobic w takim momencie to smiac sie ze mnie ;>
Źle sie dzis czuje, wieczorem zaczal mnie bolec brzuch i tak bolal cala noc i poranek. Jak na @, ale ten sie przeciez juz skonczyl. Malo tego, pojawil sie sluz ale nie bialy :/ Fiksuje juz chyba kobitki.

Kurcze dziewczyny moze faktycznie fasolka juz byla tylko cos nie poszlo jak trzeba:no: jakos wcale o tym nie pomylalam:sorry2:
wiecie nie wiem czy z tymi figurkami po seksie to nie jest lipa troszke. ja po kazdym starniu do tej pory od razu ide na siusiu i pod prysznic a dwoch urwisow juz mam no ale jesli mialoby pomoc.......jak sie staralismy o drugie dziecko to mialam ochotke zapytac gina czy powinnam np trzymac nogi w gorze ale jakos glupio mi bylo i ostatecznie sprawe przemilczalam.
pamietam ze moj maz tak strasznie chcial drugiego dzidziusia a tu ciagle nic z tego ze az mi go szkoda bylo. Jak poszlismy do apteki po test(to byl 1 cykl z dufastonem) to poprosil pozytywny test ciazowy:-D:-D usmialysmy sie z pania magister ile wejdzie

wiecie co mi sie przypomina ?? Film "Lejdis" i Korba ( bodajze tak sie nazywala ) starajaca sie o dziecko, kiedy pojawialy sie DP telefon po meza, a po stosunku, nogi w gorze na scianie i "wpychanie" ile wlezie :p Powiem Wam,ze robie tak samo, po przytulaniu leze chwile z nogami w gorze a potem ide pod prysznic.Ale i tak czesto cieknie po nogach hah :-D a Ł. jedyne co potrafi zrobic w takim momencie to smiac sie ze mnie ;>
Źle sie dzis czuje, wieczorem zaczal mnie bolec brzuch i tak bolal cala noc i poranek. Jak na @, ale ten sie przeciez juz skonczyl. Malo tego, pojawil sie sluz ale nie bialy :/ Fiksuje juz chyba kobitki.

To nie byla Korba.Korbe grala Dereszowska:) Goska sie starala:)

Powiem ci ze ja czasem tak bardzo bylam nakrecona na dzidiusia ze chyba sobie wmawialam objawy jak mdlosci wiekszy brzuszek itd...My kobiety mamy przekichane jednym slowem:-D

Oj gdyby takowe testy pozytywne sprzedawali to też prosze od razu dwa - bo bliżniaki :-)
Ja dostała duphaston i mam go brac gdy tylko zajde w ciążę - II krechy na teście i od razu 2 razy dziennie tabza, przy starankach nie mam go brać...

Któraś z Was może go stosowala? Jakieś efekty?

Co do wmawiania sobie objawów - mam tak przy każdym cyklu :) jakis świr jestem ale ledo mnie zakluje, piersi zabolą i już hehehe teścior w ruch

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry