Nuuuśka
..kocia mama ;]
Moze jak juz bedziesz u gin poprosc o USG i wtedy bedzie widac golym okiem czy pecherzyki risna i ja duze sa...
Mnie wczoraj jeszcze podbrzusze pobolewalo wiec dzialalismy...a dzis bol zniknal.Nie wiem czy owu byla czy ten bol poprzedzil owu i dopiero bedzie. Nie chce testow bo wole sie nei rozczarowac wynikiem czasem.Poczekam do piatku...
Dziendobry
Wczoraj wieczorem bardzo mocno zaklulo mnie w prawym jajniku, dziś cisza, choć brzuch mnie caly czas pobolewa.katherinne ja co miesiąc zastanawiam się co jest nie tak z tymi testami, bo co miesiąc, w jednym tylko dniu, wlasnie wtedy kiedy powinnam mieć owu, pojawia się ta druga kreska,ale jest o wiele jasnejsza od kreski testowej co według instrukcji oznacza wynik negatywny, ale ja zastanawiam się ile w tym prawdy bo co innego gdyby ta druga kreseczka pojawila się pare razy w miesiącu, ok wtedy uznałabym z całym przekonaniem ze cos nie halo, ale jeśli w tym miesiącu pokaze się to samo, zaczne po prostu traktować taki test jak wynik pozytywny, a przy najbliższej wizycie u gin ( jutro) spytam się o to, i napisze Wam czego się dowiedziałam.

Napisane dużymi literami i dosłownie jak ma być, w końcu do mnie dotarlo, a wiec podzialamy jak piszesz :-)Jak ktoras z Nas w końcu zafasolkuje, na prawde będzie to Nasza wpolna praca,ze się tak wyraze