Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiec mam chwilke zeby posiedziec i odwiedzic forum:-)Jak Wam mija popoludnie? U mnie pada snieg juz od samego rana. Slubny wrocil z pracy i naprawia autoWiec mam chwilke zeby posiedziec i odwiedzic forum:-)
a zimno jak nie wiem co.
Swoja droga patu$ka oczytana jestes jak na 22 lata
A ja ciemna jak pien
Jak tam wczorajsze przytulanki ?A ja wlasnie w pracy siedze, tez u Nas od rana sypie i to tak zea zimno jak nie wiem co.
Kolejny dzien od rana boli mnie brzuch. Nie wiem czemu :/ Ide zaraz do ortopedy, stwierdzilam, ze musze sie w koncu za siebie wziasc i isc na RTG bo od bardzo dawna dretwieja mi palce u rak i nog, wiem ze zwiazane to jest z lordoza ale nigdy nie mialam czasu zeby tak na prawde sie tym zajac.
Czekam juz niecierpliwie do jutra, do wizytki u gin i tego czego sie dowiem. Jak tylko bede cos wiedziec dam Wam dziewuszki od razu znacSwoja droga patu$ka oczytana jestes jak na 22 lata
A ja ciemna jak pien
Jak tam wczorajsze przytulanki ?
Czytam bo niepowiem bardzo mnie interesuje swoj organizm i w ogole. Ja to ja ale moj slubny ile wie o nas kobietach o ciazy itd. To chyba przez to ze jak pracowal w delegacji to po pracy nie mial co robic to czytal chyba na necie
Czasem zaskakuje mnie czyms o czym ja nie mam pojecia..
Byłam. Dostalam skierowanie na RTG kregoslupa szyjnego. Nasz doktor stwierdzil,ze kazdy jeden miesien mam tak ponapinany, ze szkoda gadac.Musialam sie wygadac troche o przeszlosci, bo pytal czy kiedys mialam jakies urazy w tym miejscu, wiec opisalam historie moja i mojego ex... i tego, co przez Niego i dzieki Niemu przeszlam.
Przykro bylo wracac. Jutro ide na zdjecie i zobaczymy co dalej, w gre wchodzi oczywiscie leczenie farmakologczne, albo masaze. Fakt taki, ze dokucza mi bardzo ta szyja, a dretwienie rak i nog doprowadza mnie czasem do szalu
My zaczynamy przytulanki w piatek))