Nuuuśka
..kocia mama ;]
patu$ka nie mysl tyle o tym, bo zwariujesz do tego 7-go
Choc ja wcale nie lepsza jestem 
Dzis rano w pracy babka wyprowadzila mnie z rownowagi i rozbolalo mnie podbrzusze...kluje i pobolewa, ale tak dziwnie.Jakby okazalo sie, ze jestem w ciazy chcac nie chcac musialabym isc na l4, praca tu nie jest dobra dla rozwoju dzidziusia na pewno, i nie jedna osoba mi to mowila. Wiadomo,ze w kazdej pracy sa stresy, ale tu jest codziennie az nadmiar
Co do objawow, to mnie z kolei nic sie nie dzieje, no moze poza sennoscia i jedzeniem ( wczoraj wmlocilam wiecej niz moj Ł. na obiad )
Kari79 och tego calego przygotowania do Komunii mam tak dosc juz,ze nawet nie masz pojecia. Finansowo tez, choc Komunie robimy u tesciow dla w sumie 14 osob, wiec koszty i tak beda nizsze niz kiedy robilibysmy gdzies w restauracji. Doszlam do wniosku, ze nie ma sensu wynajmowac czegos na prawde, bo ceny sa horendalne ( za jedna osobe okolo 90-110zl ), a za ta kase najemy wszystkich gosci po uszy i jeszcze na prezent dla Oli zostanie. Nie lubie tego calego zamieszania wokol Komunii i wyscigu rodem z piekla o to, ktora dziewczynka ma ladniejsza sukienke, buty, uczesanie a potem przechwalanki o prezenty..,
Kari u Was cora czy syn do Komunii w tym roku ?
Choc ja wcale nie lepsza jestem Dzis rano w pracy babka wyprowadzila mnie z rownowagi i rozbolalo mnie podbrzusze...kluje i pobolewa, ale tak dziwnie.Jakby okazalo sie, ze jestem w ciazy chcac nie chcac musialabym isc na l4, praca tu nie jest dobra dla rozwoju dzidziusia na pewno, i nie jedna osoba mi to mowila. Wiadomo,ze w kazdej pracy sa stresy, ale tu jest codziennie az nadmiar

Co do objawow, to mnie z kolei nic sie nie dzieje, no moze poza sennoscia i jedzeniem ( wczoraj wmlocilam wiecej niz moj Ł. na obiad )

Kari79 och tego calego przygotowania do Komunii mam tak dosc juz,ze nawet nie masz pojecia. Finansowo tez, choc Komunie robimy u tesciow dla w sumie 14 osob, wiec koszty i tak beda nizsze niz kiedy robilibysmy gdzies w restauracji. Doszlam do wniosku, ze nie ma sensu wynajmowac czegos na prawde, bo ceny sa horendalne ( za jedna osobe okolo 90-110zl ), a za ta kase najemy wszystkich gosci po uszy i jeszcze na prezent dla Oli zostanie. Nie lubie tego calego zamieszania wokol Komunii i wyscigu rodem z piekla o to, ktora dziewczynka ma ladniejsza sukienke, buty, uczesanie a potem przechwalanki o prezenty..,
Kari u Was cora czy syn do Komunii w tym roku ?
Ostatnia edycja:

W wypadku zakazenia, leczenie to kuracja antybiotykiem około 3-4 tygodni i wszystko.Takze nie martw się, o zwierzętach a zwłaszcza o kotach mogę Ci powiedzieć prawie wszystko, bo mielismy już 6 swoich kotow, niestety 3 odeszly na bialaczke i FIP :-(Jeżeli kocio jest zdrowo chowane, to raczej niemożliwe jest złapanie takiej i tak rzadkiej choroby.Ale badanka zawsze możesz zrobić
Kochana jestes
Ciezko by było zarazić się nawet podczas normalnego sprzątania kuwety, bo przeważnie robi się to lopatka, niektórzy nawet przez rękawiczki.Koty to wspaniale zwierzęta, i nie wierz jak ktoś kiedyś Ci powie, ze jesteś glupia, ze go masz przy dziecku, bo będzie to znaczylo, ze ten ktoś jest glupi i ma strasznie ograniczone myslenie
Coraz więcej w tym przesady.Co do cen to macie strasznie drogo