reklama

Staraczki luty 2013

Kochane u mnie też nici w tym cyklu. Czuję, że @ zbliża się wielkimi krokami...

Niedziela jedna z tych, których nie lubię. Masa sprzątania po wczorajszych urodzinach, mąż pojechał właśnie na służbę i wróci po 22. Nudyyy... Mam nadzieję, że dotrzymacie mi tu towarzystwa:)

reklama
Kochane u mnie też nici w tym cyklu. Czuję, że @ zbliża się wielkimi krokami...

Niedziela jedna z tych, których nie lubię. Masa sprzątania po wczorajszych urodzinach, mąż pojechał właśnie na służbę i wróci po 22. Nudyyy... Mam nadzieję, że dotrzymacie mi tu towarzystwa:)

a ja mysle,ze los może da Nam niespodzianke w tym miesiącu.Choc sama nastawiam się negatywnie,ale wiem, ze czasem zycie przynosi Nam niespodzianke w najbardziej nieoczekiwanym momencie.Mam nadzieje, ze dla Nas ten moment właśnie nadszedł.
A kiedy Tobie paulinka88 wypada @ ?

witam sie niedzielnie:)
nuuuuśka, paulinka88 a kiedy macie termin @ ? dopuki nie przyjdzie zawsze jest szansa, u wielu dziwwczyn objawy były typowo małpowate:) a ta się nie pojawiła:) u mnie dziś 24 dc i nic za bardzo sie nie dzieje, w większości przypadków tydzien a nawet wiecej przed @ czułam się fatalnie a w tym jak na razie cisza choc może stresy który miałam w tym miesiącu zagłuszył objawy które wczesniej wyczuwałam...a że dwa cykle temu też tak miałam,że nic sie nie działo i nagle w ciągu chwili ból brzucha i przyszła @, czekam cierpliwie...przynajmniej staram się czekać cierpliwie:) do czwartku:)

witam sie niedzielnie:)
nuuuuśka, paulinka88 a kiedy macie termin @ ? dopuki nie przyjdzie zawsze jest szansa, u wielu dziwwczyn objawy były typowo małpowate:) a ta się nie pojawiła:) u mnie dziś 24 dc i nic za bardzo sie nie dzieje, w większości przypadków tydzien a nawet wiecej przed @ czułam się fatalnie a w tym jak na razie cisza choc może stresy który miałam w tym miesiącu zagłuszył objawy które wczesniej wyczuwałam...a że dwa cykle temu też tak miałam,że nic sie nie działo i nagle w ciągu chwili ból brzucha i przyszła @, czekam cierpliwie...przynajmniej staram się czekać cierpliwie:) do czwartku:)

Jeżeli możemy liczyc, ze @ przyjdzie planowo, to powinna się pojawić 11-go lutego a wiec w przyszly poniedziałek. Nie wiem już sama, czy testować w niedziele, 10-go czy czekac do tego 11-go az przyjdzie i jeżeli w poniedziałek nic się nie objawi to we wtorek rano zatestowac :dry: W sumie nie zwracam zbytnio uwagi na to czy cos się u mnie pojawia czy nie, znaczy się objawy.Fakt tylko taki, ze chipsy, które ostatnio bardzo mi smakowaly, dziś mi smierdza, a od piątku mam takie dziwne klucia po lewej stronie podbrzusza.
U mnie przez ostatnie dwa miesiące, nic nie zapowiada @ ze nadchodzi.Po prostu nagle czuje,ze mam zbyt mokro niż powinnam :wściekła/y: Wczesniej zawsze strasznie nogi mnie bolały, bol wręcz promieniujący na cala noge,ale teraz jakos nie pojawiają się takie objawy.Zobaczymy uch...nie podoba mi się wcale ten tydzień czekania :no: A Tobie kasiol kiedy wypada @?

Witam wieczornie! My wlasnie wrocilismy z gosci:-D Kupilam dzis dwa testy ,nie moglam sie powstrzymac,ale z testowaniem sprobuje...Jakies dziwne w aptece mi sprzadano jakies za 5 zl:szok::szok::szok::szok: Easy view czy jakos tak... sktecznosc 99 procen wykrywalnosc 25mlU wiec takie jak wszystkie.... Zaraz jakas kolacyjka kapiel i spac,bo oczy mi sie kleja;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
7 marzec... czwartek, na razie nawet mieszkająca z nami teściowa mnie nie denerwuje-a zawsze przed okresem bardziej mnie wkurza:)
nie zdziwie sie jednak jak mimo to przyjdzie @
ale puki jej nie ma jest nadzieja!!!:)
patu$ka kiedy testujesz? ja pierwszy miesiąc nie mam jescze testu, w zeszlym miesiącu pozbyłam sie tony starych ze szafy-bo wyglądało to już jak obsesja:)

Witajcie. Takie czekanie jest najgorsze......Ehhh....U mnie w tym miesiacu objawów ciążowych brak. W pierwszej ciazy bolaly mnie piersi jakies tydzien przed okresem, a tu nic....takze nastawiam sie na kolejny miesiac walki.....tylko jak sie uda w marcu to termin wypada w grudniu :confused: jakos mi sie nie widzi rodzic tuz przed bozym narodzeniem.

U nas tez wieje jak w kieleckiem....ale wiosne zaczyna byc czuć ;) od razu chce sie życ ;)

Chwaliłam sie ze moja młoda idzie od kwietnia do przedszkola? Miala zaczac od wrzesnia ale jest mojesce i sprobujemy juz teraz.

witam w niedzielny wieczór, mnie dziś tempka zaskoczyła, wreszcie ta linia prosta została przełamana wzrostem :happy2:

fajnie, że wiecie kiedy macie dostać @ ja niestety od odstawienia tabletek (6 miesięcy temu) cykle mam w cały świat więc nawet nie wiem kiedy powinnam mieć @.

reklama
7 marzec... czwartek, na razie nawet mieszkająca z nami teściowa mnie nie denerwuje-a zawsze przed okresem bardziej mnie wkurza:)
nie zdziwie sie jednak jak mimo to przyjdzie @
ale puki jej nie ma jest nadzieja!!!:)
patu$ka kiedy testujesz? ja pierwszy miesiąc nie mam jescze testu, w zeszlym miesiącu pozbyłam sie tony starych ze szafy-bo wyglądało to już jak obsesja:)

Ja 8-9:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry