reklama

Staraczki luty 2013

Cześć dziewczyny.Dzisiaj zaułważyłam że mam taki gęsty, biały, mętny śluz i jest go dosyć sporo.Dodam że owulacje miałam 23 a dni płodne od około 20 lutego czy to może być już jakiś objaw ciąży czy znowu sobie coś wmawiam ??? :-)

reklama
Hej podczytuje juz was jakis czas :-) ogolnie moge sie chyba zapisywac na kazde fora bo staram sie poltorej roku :-(
Mam nadzieje ze jednak w tym miesiacu sie udalo.:-)
Przedstawie sie :-) mam na imie Agata I mam juz 2 synkow teraz staramy sie o 3 dzieciatko, chcialabym core, ale teraz juz mi obojetnie :-)
Termin testowania ok. 8.03 :-)

Karola fajnie ze tez tu jestes :-)

Pozdrawiam I zycze kazdej.z was 2 tlustych kreseczek :-)

Hej podczytuje juz was jakis czas :-) ogolnie moge sie chyba zapisywac na kazde fora bo staram sie poltorej roku :-(
Mam nadzieje ze jednak w tym miesiacu sie udalo.:-)
Przedstawie sie :-) mam na imie Agata I mam juz 2 synkow teraz staramy sie o 3 dzieciatko, chcialabym core, ale teraz juz mi obojetnie :-)
Termin testowania ok. 8.03 :-)

Karola fajnie ze tez tu jestes :-)

Pozdrawiam I zycze kazdej.z was 2 tlustych kreseczek :-)

Witaj :) Wiec widze,ze kazda z Nas nawet nowe staraczki maja ciezki przyszly tydzień, u mnie testowanie ok.8-9 :happy:

90_natka wiesz co, nie potwierdzila na 100% ale skoro pęcherzyka nie ma, za macica plyn, to znaczy,ze cos się tam podzialo. Przynajmniej według mojej dedukcji :-pAle nie chce nastawiac się na +, bo nie wiem sama, objawow na razie nie ma zadnych, nawet tych wmówionych, tak jak i sluzu w tym miesiącu brak. Kiedy Ty masz ta wizytke u gina bo zapomniałam ? patu$ka pamiętam,ze w przyszly piątek:happy:

paulinka88 a czy mnie się zdaje cz Ty tez masz Łukasza? hehe to już będzie trzecia osoba tutaj.Jakies nagromadzenie :-pCo do plci dzidziusia, to tez bym wolala dziewczynke. Wiadomo, ze jak i chłopczyk będzie to będę przeszczesliwa, ale tak jakbym mogla wybrać to tez wolalabym dziewczynke,i tez zgodze się z tym co piszesz, bo dla dziewczynki imie wybraliśmy od razu - będzie Lenka Amelia a dla chłopczyka...:sorry2:hmmm no i tu wlasnie zaczyna się gdybanie, bo kazde imie które podoba się mnie nie podoba się Ł. a jemu podoba się Kornel co mnie przyprawia o mdlosci ( nie zebym była bardzo na nie, ale no...
Kornel kojarzy mi się z pisarzem i to wszystko).Mnie podoba się Maksymilian, może być Olaf. Ale Ł. nie wiec mamy problem :-p

czekoladka21 ja niestety nie pomoge, nie jestem fachowcem od sluzu, w tej kwestii pewnie patu$ka doradzi :)Ale trzymam kciukasy mocno &&&

nuuska ja testuje 8-9. Wizyta 8 jesli wtedy @ nie przyjdzie,ale dzis sobie z ciekawosci tempke zmierzylam i wiecie co :szok: 36,9 a pamietam ze jak kiedys mierzylam sobiue kilka cykli to nie bylo skoku tem przed owu i tem caly czas na poziomie 36,6-36,7 ani grama wiecej a dzis szoking przeszlam,moze to dobry znak? No ale nie mierzylam calego cyklu wiec nie bede sie tym posilkowac...

czekoladka co do sluzu to ja bym sie nie sugerowala,ja w tym cyklu nie mialam plodnego a teraz nie wiem jaki jest bo biore luteine i jak sie ona rozpusci i czesc sie wchlonie to reszta wyplywa wiec mam tylko biala maz,wczoraj zauwazylam tylko strzepek jakiegos ciagnacego i takiego na pol przezroczystego ale to byl taki maly epizod...i nic wiecej nie zauwazylam. Jak obserwujesz caly czas sluz kilka cykli i ten jest inny niz zawsze to moze byc znak,ale nie musi.

Mnie oprocz tego ze ciagnie do spania od jakis trzech dobrych dni,wczoraj polozylam sie w poludnie cos kolo 12 a wstalam o 14.30 i potem o 20 juz spalam,szok...bola mnie sutki i pobrzusze,jakos sie nie nakrecam ale cos jest nie teges:-D:-D:-D

paulinka wlasnie zauwazylam ze jestesmy chyba we trzy z tymi Łukaszami:) Sie nam posypalo,moglo by sie tak sypac z tymi II:szok::szok:

Patu$ka dziękuje za odpowiedź :)
Ja będe testować 9 marca ale myśle że skusze się już w niedziele choć wiem że może nie być prawidłowego wyniku ale tak z ciekawości sobie zrobie.:-)

Patu$ka dziękuje za odpowiedź :)
Ja będe testować 9 marca ale myśle że skusze się już w niedziele choć wiem że może nie być prawidłowego wyniku ale tak z ciekawości sobie zrobie.:-)

Ja tez o tym pomyslalam,ale nie wiem czy to dobry pomysl...Z jednej strony boje sie zawiesc,z drugiej bardzo bym chciala zobaczyc druga chociaz blada kreseczke...zeby miec nadzieje:-D hmmmm nie wiem...

No to ja widze ze my wszystkie bedziemy testowac 8-9 marca, bo ja tez wtedy :-D
Za wczesnie chyba nie bedzie bo 10-go mijaja pelne dwa tygodnie:happy:
A to jak sie zmienia tempka to moze znaczyc ze dzidzia ? :D Ja sie kompletnie na tym nie znam, w zyciu nie mierzylam, ale moze warto zaczac? a kiedy mierzysz rano czy wieczorem?

Ale dzis dzien, od rana tyle ludzi ze glowa mnie juz od tego wszystkiego boli :szok:

Ostatnia edycja:
No to ja widze ze my wszystkie bedziemy testowac 8-9 marca, bo ja tez wtedy :-D
Za wczesnie chyba nie bedzie bo 10-go mijaja pelne dwa tygodnie:happy:
A to jak sie zmienia tempka to moze znaczyc ze dzidzia ? :D Ja sie kompletnie na tym nie znam, w zyciu nie mierzylam, ale moze warto zaczac? a kiedy mierzysz rano czy wieczorem?

Ale dzis dzien, od rana tyle ludzi ze glowa mnie juz od tego wszystkiego boli :szok:

po owu temperatura sie podnosi i 16 wyzyszych temperatur moze oznaczac ciaze,jesli nei doszlo do zaplodniena tuz przed okresem spada...to tak po krotce...

Ja chyba poczekam do dnia spodziewanej @...mam takie mieszane uczucia,raz czuje ze sie udalo,potem ze sie nie udalo,raz sie wsciekam a raz usmiech od ucha do ucha...oh my kobity:-):-):-)

witam się:)
ale się działo jak mnie nie było, chyba z 4 strony mam do nadrobienia.My od poniedziłku na oddziale wylądowałyśmy z córką-zapalenie płuc, dwie noce w szpitalu na podłodze, koszmar jakiś... ale na szczescie udało się wyjść na przepustke i dojezdzamy 3 razy dziennie na leki.Udało mi sie bez problemu nie myśleć czy się udało czy nie...odezwe sie wieczorem po lekturze zaległości...:)

reklama
witam się:)
ale się działo jak mnie nie było, chyba z 4 strony mam do nadrobienia.My od poniedziłku na oddziale wylądowałyśmy z córką-zapalenie płuc, dwie noce w szpitalu na podłodze, koszmar jakiś... ale na szczescie udało się wyjść na przepustke i dojezdzamy 3 razy dziennie na leki.Udało mi sie bez problemu nie myśleć czy się udało czy nie...odezwe sie wieczorem po lekturze zaległości...:)

Duzo zdrowka dla malej od ciotek staraczek:tak:

Ja wlasnie wstalam,mowie wam zasypiam siedzac ,stojac...polozylam sie na chwilke a ty poltorej godzinki w picze strzelil:-D:-D:szok::szok: cos jest nei hallo;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry