Nie martwcie się, może brak objawów to dobry objaw 
Nuuuśka no niestety do gina idę dopiero za 2 tygodnie, bo wcześniej nie mam jak... Pracuję akurat w te dni, kiedy on przyjmuje... No nic, na razie pozostaje mi mimo wszystko tylko czekać, choć to niełatwe
jeśli faktycznie @ nie przyjdzie w najbliższych dniach to powtórzę test 
Karola1986-21 witaj
Nuuuśka no niestety do gina idę dopiero za 2 tygodnie, bo wcześniej nie mam jak... Pracuję akurat w te dni, kiedy on przyjmuje... No nic, na razie pozostaje mi mimo wszystko tylko czekać, choć to niełatwe
Karola1986-21 witaj
Jezzu, czasem nie wiem skad oni się biora...jutro ide do gin na usg, trzymaj kciukasy 
my az nie tak często, ale staramy się rownie mocno co Wy
A na kiedy Ci teraz wypada @ ?
Co do testow, to wczoraj rzeczywiście testowa była bardzo ciemna, a druga jaśniutka ale wydaje mi się, ze po prostu już po owulce. Po 7 dniach możesz już zrobić badanie krwi jak Cie będzie za bardzo nekac myslenie
Ja przed jutrem mam to samo, co Ty mialas w czwartek
Tak się denerwuje, co tam będzie widać, baa czy w ogole cos będzie widać, a jak już to co dokładnie, choć oczywiście podswiadomosc mi mowi, ze jedyne co będę odczuwać po jutrzejszej wizycie to duuuze rozczarowanie
Jest mozliwe, zeby na usg zobaczyla nie wiem pozostalosci po jajeczkowaniu ? Bo nie wydaje mi sie, a jak np nie bedzie juz pecherzyka, to moze oznaczac to ze pekl, ale nie wiadomo do czego doszlo i czy w ogole, a na usg po yy 3 dniach to nic nie bedzie raczej jeszcze widac, chyba ze ciaza rodem ze "Zmierzchu" i dzidziol wyjatkowo szybko bedzie rosl ( zartuje)