reklama

Staraczki luty 2013

Czesc dziewczyny:blink: moje chlopaki maja grype wiec nie bardzo mialam czas na net bo bawilam sie w pidlegniarke, sytuacja zdaje sie byc opanowana tylko teraz mnie cos zaczyna lamac:confused:
dzisiaj zrobilam drugi test i znowu jedna krecha:-( @ powinna byc 28-29 ale w tamtych ciazach testy pozytywne mialam na 3 dni przed terminem @ to pewno w tym miesiacu nici z dzidzi:no:
co tam u was ciekawego po weekendzie?

Nie martw się, może akurat nie będzie tak zle...może @ Cie zaskoczy i nie przyjdzie wcale :happy2:
Po pracowitym weekendzie, pracowity tydzień w pracy :/stanowczo wole poranne zmiany od popołudniowych, ale ludzie potrafią wejść na glowe i doprowadzić mnie do szalu :szok: Jezzu, czasem nie wiem skad oni się biora...jutro ide do gin na usg, trzymaj kciukasy :blink:

90_natka heh tos szczesciara :-Dmy az nie tak często, ale staramy się rownie mocno co Wy :-pA na kiedy Ci teraz wypada @ ?

patu$ka już myslalam, ze Cie tam wcielo w tym okablowaniu :rofl2: Co do testow, to wczoraj rzeczywiście testowa była bardzo ciemna, a druga jaśniutka ale wydaje mi się, ze po prostu już po owulce. Po 7 dniach możesz już zrobić badanie krwi jak Cie będzie za bardzo nekac myslenie :wściekła/y: Ja przed jutrem mam to samo, co Ty mialas w czwartek :dry:Tak się denerwuje, co tam będzie widać, baa czy w ogole cos będzie widać, a jak już to co dokładnie, choć oczywiście podswiadomosc mi mowi, ze jedyne co będę odczuwać po jutrzejszej wizycie to duuuze rozczarowanie :blink:

reklama
Nuuuśka trzymam kciuki jutro :)
a co do mojej @ to nie wiem sama... z tymi moimi cyklami to strasznie różnie bywa :( ale myślę, że teoretycznie @ powinna już być, bo z tego co widzę na rozpisce ostatnich cykli to najdłuższy miał 47 dni, a dziś już 49 dzień... a ogólnie średnia długość tych moich cykli w ostatnim roku to około 40 dni, więc tym bardziej myślę, że @ niby powinna już przyjść... :)
Jeden był tylko dłuższy w zeszłym roku- 57 dni - i wtedy @ wywołana była luteiną, ale myślę, że mogło to być spowodowane wieeeeelkim stresem przedślubnym :) bo tyle było załatwiania i przygotowywania, że nawet spać nie mogłam :)

muminek79 to że w tamtych ciążach testy były pozytywne tak wcześnie nie znaczy, że teraz też tak będzie :) dopóki nie ma @ jest nadzieja :) mam więc nadzieję, że Wam się udało i niebawem ukażą się dwie kreseczki :)

patu$ka
zgadzam się z nuuuśką, w razie czego test z krwi po 7 dniach ma już szansę wyjść pozytywnie :))

Jejku jak ja bym chciała juz wiedziec czy sie udało....Chociaz w tym m-cu chyba troszkę mniej się niecierpliwię niz w poprzednich ;) Z drugiej strony nadzieje większe, bo wydaje mi sie ze ten cykl byl w koncu z owulacją. Ale objawów ciążowych brak, chociaz w poprzednich cyklach były....

Przeczytałam to co napisałam i chyba juz wiem dlaczego faceci nie rozumieją kobiet ;)

dpo to dzień po owulacji:) tak mi się przynajmniej zdaje. Widzę, że @ oczekujemy w tym samym terminie:) U mnie objawów całkiem sporo, a i tak pewnie nic z tego nie będzie:(

reklama
u mnie @ wypada w tym miesiącu 11-go marca :dry:Nawet jeszcze nie myslalam o testowaniu, jestem tak przejeta dzisiejszym dniem,ze nie wiem jak usiedzę w pracy na tylku :blink:

paulinka88 nie zakładaj z góry,ze się nie udało, noo chyba ze chcesz przezyc przyjemne zaskoczenie, ze nie mialas racji :happy2: A Ty którego testujesz?

tysia123 może to dobry znak, ze brak objawow ciąży, bo wszystkie pozostale objawy okazywaly się objawami tylko w Naszych glowach, wiec ich brak wcale nie musi oznaczac czegos zlego :blink: Uzywasz testow owu tysia ? Ja w tym miesiącu z kolei nie miałam zadnych specjalnych objawow owulacji, ale kreski dwie były wiec mam nadzieje, ze i owu była :dry:Choc kto to wie...

90_natka to jak @ powinien już przyjść a jeszcze nic się nie dzieje, to może już się nie podzieje :-D Może warto, zebys wcześniej wybrala się na usg do gina, on wszystko wcześniej może Nam uzmyslowic niż niejeden dobry test :) A tak będziesz wyczekiwać jak na szpilkach :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry