• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
akuku Kochana ja Ci cos potem pokaze - okolo 18 jak Ł. wroci :cool2:
Przed chwila mowie - aaa sikne jeszcze co by zobaczyc jak krecha czy jeszcze slabsza niz wczoraj, bo wczoraj ewidentnie test negatywny. Sikam, patrze a tu krecha od razu sie maluje, nie minelo 30sek. a tu dwie bordowe krechy :szok: grube, tluste i ciemne :szok:
No i to jest dopiero niespodzianka :sorry2: Czyzby owulacja dopiero przede mna ? :sorry2:

edit. ok, wkleje zdjecie teraz ale moim aparatem robione wiec kijowa jakosc :*

P31-08-13_11.39[01].jpg P31-08-13_11.39.jpg

Załączniki

• P31-08-13_11.39[01].jpg
    P31-08-13_11.39[01].jpg
    7,8 KB · Wyświetleń: 31
  • P31-08-13_11.39.jpg
    P31-08-13_11.39.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
No test jak najbardziej pozytywny... Z tym, że tempka to już wygląda na poowulacyjną i to już od dobrych kilku dni... Nie pozostaje nic tylko czekać... A swoją drogą to testy owu pozytywne wychodzą w ciąży, bo lh jakoś tam się łączy z hcg... A testy robisz zawsze o stałej porze?

Nuska ja czytalam ze testy czesto pokazuja owu w tedy kiedy jej nie ma i na odwrot. Ale kurcze mi sie to nigdy nie zdarzylo. No nic tylko kciuki kozemy trzymac a wy sie moze jeszcze poprzytulajcie jak checi sa.

nuśśka mysle ze jestes przed ovu :) najwyraźniejsza kreska jest dopiero od dziś:) a tamte chyba raczej negatywne wszystkie są:) choć z drugiej strony jeden miesiac mailam ewidentnie negatywy a ovu była:) a moze ten wczorajszy test robiłas o onnej porze, wiecej sikałaś... :)

patu$ tak, ja wiem, ze po owu moze jeszcze byc pozytywny test przed 2-3 dni, ale zeby byl wyrazniejszy niz w teoretyczna owulacje ? :eek: mnie sie to jeszcze ani razu nie zdarzylo a juz troszke tych testow zrobilam :blink:

akuku ja wiem, ze jest taka mozliwosc ale wczoraj tescior byl ewidentnie negatywny i tu jest teraz zagadka :blink:

paulinka staram sie zawsze robic testy o stalej porze, przewaznie wieczorem, dzis zobilam wczesniej bo przed poludniem ale nie wiem czy to powinno miec az taki wplyw na wynik :X

kasiol Kochana wczorajszy robilam mniej wiecej o tej samej porze, dzis troszke wczesniej, ten cykl jest kolejnym zaskoczeniem, bo teraz to na prawde nie wiem czy juz mialam owu :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Nuuśka testy owu robione rano mają dużo mocniejsze kreski niż te wieczorne... Eksperymentowałam stąd wiem:) Jeśli masz na zbyciu jeden test owu to zrób go teraz i porównaj kreski z dnia dzisiejszego:) jak będą takie same to owu nadchodzi, a jak jaśniejsze to znaczy, że przedpołudniowy mocz miał jeszcze za duże stężenie i zafałszował wynik...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry