• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Nuuśka gdzie nie przeczytasz to róznie piszą... Albo 4 albo 5 albo 6 a nawet 7:) Więc nie trać nadziei kobieto!!:) Każdy organizm inny:) Zawsze możesz sprawdzić:) Jeśli wczoraj była implantacja to jutro, pojutrze wyjdzie test ciążowy:) Zobaczymy jak tam tempka jutro się będzie zachowywać:)

Ostatnia edycja:
paulinka ja chyba tak do tego podchodze bo nie wiem kiedy czego sie mozna spodziewac :wściekła/y: Latwiej mi jest kiedy wiem co i jak, a tak to Bog jeden wie kiedy ta owulka byla :-p :-pZobaczymy zobaczymy, nie nastawiam sie w kazdym razie zupelnie.

Nuuuśka nic nie rozumiem z Twojego wykresu ale może taki wykre z anomaliami wróży coś dobrego :-) tego Ci życzę i za to trzymam kciuki :*

Patu$ka sen pewnie stąd że dużo o tym myślisz. Będzie dobrze, na pewno!

reklama
witam.

Ale wczoraj się uczuciowo zrobiło..... chyba rzeczywiscie dziewcyznom ktore juz maja jedno dziecko, jest torszke łatwiej, ale uwierzcie mi że tylko troszeczke łatwiej..... Pierwszą ciążę zaszłam w 4 cyklu, a teraz...... juz ponad pół roku i nic.....

Nuuuuska - bardzo mocno trzymam kciuki ;) czasami chyyba rzeczywiscie lepiej wiedziec mniej niż wiecej ;) oby sie udalo ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry