• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Przestac mi tu marudzic !!!! :angry: Nie ma ze zle samopoczucie, ciemno i zimno bo to w koncu juz prawie jesien ale mimo wszystko cyc do przodu, usmiech i dzien przezyc najlepiej jak tylko potrafimy !! :-) I nie ma ze sie nie da bo wszystko sie da !

U Nas dzis mgla na calego, wlasnej reki nie widze jak wyjde na balkon, normalnie kosmos na ziemi :-D

kasiol widze ze owu potwierdzona, niech teraz pieknie pnie sie w gore :)*

akuku a to pech :/ Wracaj do Nas szybko Kochana !!

Milego dzionka :*

reklama
Hejka! U nas tez byla kosmiczna mgla ranoa teraz piekne sloneczko. Teraz bede prac firany a nastepne musze wyprasowac i powiesic.

nuśka jescze nie potwierdzona ale raczej tak własnie byo:) tempka mierzona wczesniej niż co miesiac wiec troche na innych poziomach:) a ja własnie małą przerwe na śniadanie mam:)
akuku jak Kali była mała też ciągle awarie z telefonem mialam:) oby szybko naprawili:)
Patuś jak dobrze że nie mam firanek w domu:) prac jescze ok, ale prasowac i zawieszać;/

hhe zapomniałam pisać:) od paru dni a własciewie od zeszłego tygodnia, pisałam w pracy dlugopisem na którym zauważyłam wczoraj:) jest namalowany plemnior:) i napis SpermGen ( i nr telefonu) hmmm nie wiem jak ten długopis sie znalazł u nas w biurze bo kol. sie zarzekają że to nie one:) a m. widzi w tym przeznaczenie:) pod nr tel nie zamierzam dzwonić:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kasiol ha ha a to ci numer :)

W ogole po remoncie tez mysle zeby nie miec firan ale kurde z drugiej strony bez firan kiedy sa takie fajne modele teraz?hmmmm no nie wiem....

W ogole Ł dostal podliczenie godizn i od poniedzilku podniesli mu stawke do 15/h z 12 ktorych mial. No wyplata bedzie imponujaca ale i dlugow troszke mysimy oddac wiec bardziej bede sie cieszyc z tej pazdziernikowej :-)

witam ;)

akuku - wrcaj szybko do nas ;) Ten elaborat to tez pisals na tablecie, ktory taki niewygodny :szok: jak tak to szacun, bo ja do elektroniki nie mam cierpliwosci....

Kasiol - super ten długopis :-D:-D:-D:-D

Patuska - ekstra ;) dodatkowa kasa zawsze mile widziana ;) Ja tez czekam na zaległa prowizję. Jesien idzie i zima, masa rzeczy znowu do kupienia.... Dobrze ze agusce kurtke na wyprzedazach na wiosne kupilam, to teraz bedzie miala ;)

U nas piękne słoneczko wiec wszystkie narzekające na szaro - bura pogodę za oknem zapraszam do nas ;)

Milego dnia ;)

kasiol hahahaha zrob zdjecie tego dlugopisa :-D tez chce taki !!

patu$ super, ze wyplata pazdziernikowa bedzie wieksza, na pewno pieniazki dodatkowe sie przydadza. U Nas od przyszlego tygodnia Łukasz zaczyna chodzic na nocki, bo po pierwsze lepiej platne, wolne weekendy, a poza tym wiecej GO bedzie w domu i nie bedzie problemu z Ola jak teraz czasem bo musi chodzic do tesciow a to wiesz tez takie lapu capu, nie zawsze dobrze zrobia z Nia lekcje, i potem ja jak wracam z popoludniowki to jeszcze musze z Nia poprawiac. Ale nocki tylko na 2 miesiace bo maja miec remanent.
Na ktora jutro idziesz do tego szpitala ????? Na 8 tak ? bedziesz miala telefon przy sobie ?

tysia u Nas tez ju pogoda sie poprawila na szczescie :):) sloneczko swieci pelna para :-)

hej ciezko mi odpisywac...
wczoraj rozmawialam z nauczycielka bo jeden chlopiec b. niegrzeczny bije inne dzieci i przedwczoraj spoliczkowal mojego Alexa...no i nauczycielka wczoraj obiecala ze beda robic wszystko by ich odseparowac...
no i dzis dzwonia do mnie ze ten chlopiec dzis obsikal Alexa w toalecie...Alex byl w klasie i powiedzial p. ze idzie do toalety, p. powiedziala ok. a ten drugi chlopiec byl w innym pomieszczeniu z innym nauczycielem i w tym samym czasie poszedl do toalety tylko ze ten chlopiec juz z nauczycielem , bo on ma zawsze kogos doroslego przy sobie kto musi go pilnowac. i alex stal robil siusiu a ten chlopiec obok i nagle sie odwrocil i zaczal sikac na alexa... no masakra. przywiozlam spodnie czyste i mam nadzieje ze to sie wiecej nie powtorzy. nauczycielka mnie przepraszala i obiecala ze ten chlopiec beczie bardzo pilnowany i ze robia wszystko by ich odseparowac, mysla o przeniesieniu tego chlopca do innej klasy, ale nie wiadomo czy to cos zmieni i tez nie jest to takie proste...
no i tez powiedziala ze na pewno nie beda przenosic alexa bo on nic zlego nie robi i ze bardzo lubi swoja pania i sie zaaklimatyzowal a nie chca mu zmieniac srodowiska i spowodowac ze szkola przestanie mu sie podobac.

reklama
akuku ale swirus z tego małego! ewidentnie robi to na złość, bo przeciez nikomu tym nie zaimponuje, biedyny Alex, dobrze że nie zraził sie juz teraz do szkoły

fotke mojego mega Plemniora strzele jutro :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry