Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
JAJOWODY DROŻNE, badanie w miare bezbolesne, tylko jak zakladali jej kulociag to troszke bolalo, ale jak napisala - Jak podczas 1 dnia @
najwazniejsze ze jest wszystko ok ! :-)
bo potem to juz Ola mu nie da spac 

ze jak to sie mozna tak pomylic). Mowie, ze raczej na pewno sie pomylila, a ze ja nie znam laciny nie przyuwazylam tego po prostu. No ale na wypisie przepisali to samo - NIEPLODNOSC PIERWOTNA i ginka do ktorej teraz chodze sklonila sie tym wlasnie, i potem kurcze wszedzie zle bylo popisane. Teraz mam juz to poprawione, sama to zmienilam, podbilam pieczatka za zgodnosc, bo tak to kazdy komu bede pokazywac wypis bedzie robil wielkie oczy zanim wyjasnie o co chodzi
a chodzi w koncu tylko o badanie. Swiadczy to tylko o tym, ile ona o mnie wiedziala...leczac mnie od dwoch lat i nie pamietajac, ze mam dziecko (
)