• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Patu$ super że jesteś po :* i przede wszystkim bardzo się cieszę, że jajowody drożne! :-) teraz nic tylko działać kochana - czuję , że uda się bez IUI :-) i za to oczywiście trzymam kciuki :*

reklama
Nuuska nei wiem czym, bo jak dali mi papierowy recznik bo wylecialo z emnie troche to byl bialy a na wkladce to mam tylko plamienie od krwi tak jak w @

hej:)
patuś dzieki Bogu wszystko układa się dobrze:) oby teraz szybciutko sie udało -trzeba kłuc zelazo póki gorące:)
akuku jak twoje przeziębienie-mam nadzieje ze juz nie ma po nim śladu, a jak Alex?
nuśśka trzymam kciukasy za tempke:)
natka ja tez sie jak nigdy ciesze na weckend:) mam dosć cały zcas na pełnych obrotach:/
paulinka , tyska co tam u Was dobrego?

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Dziewczyny, mam bardzo ważną sprawę!

Zlikwidowano we wszystkich przedszkolach zajęcia dodatkowe. Dzieci nie mogą już uczyć się języków, plastyki, muzyki, a nawet mieć zajęć korekcyjnych. Zbieramy z rodzicami podpisy pod petycję, żeby przywrócić te zajęcia, które były na niezłym poziomie i naprawdę w rozsądnych cenach. Proszę pomóżcie, to dla mnie bardzo ważne.

::::::www.petycje.pl::::::Zajęcia dodatkowe w przedszkolach

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

kasiol a dziekuje ja juz o niebo lepiej, choc katar nadal mam i gardlo z rana boli...a Alex tez dobrze, wczoraj byl z tata na wycieczce rowerowej, pojechali nad loch ness i uczyl sie poslizgow na rowerze. a szczesliwy jak nie wiem, zmeczony wrocil bo troche daleko byli.

piaska WŁAŚNIE JESTEM PO SPOTKANIU W PRZEDSZKOLU I mam mieszane uczucia- u nas nie bedzie angielskeigo i rytmiki, angielski mała zna tyle ile ją sama nauczyłam a te zajęcia to porazka totalna, lepiej samemu puszczac płyty, bajki-ta sama nauka czy osuchanie, co do rytmiki to panie przedszkolanki też ją prowadzą, mają zajęcia tego typu, plastyka? z racji zawodu przedszkolanka powinna to potrafic i prowadzic to w ramach swojego etatu, rozumiem co chcieli przez to osiągnąć-nauczyciele powinni to wszystko potrafic z racji kwalifikacji-a nie tylko dzieci pilnować a na dodatek na kilka godzin oddawac dzieci pod opieke prywatnej osoby na zajęcia dodoatkowe, nie rozmumiem jedynie dlaczego wprowadzono zmiany dopiero 13 czerwca a weszły w życie 1 wrzesnia, powinnien byc czas na dostosowanie-i pieniądze na podyplomówiki dla przedszkolanek-np na nauke języka obcego:)podpisze jeśli to dla Ciebie ważne -bo co miejscowośc to inne zwyczaje. Mnie bardziej wkurzyła decyzja gminy ,żeby nie zwracac za niezjedzone posiłki -nawet jak dziecko jest chore ( znaczy zwracać ale tylko 1/22 kwoty-czyli jakieś 9 groszy w naszym przypadku:) nie opłaca sie nawet dzwonic ze dziecka nie bedzie ) czyli zrekompensowali siobie nowe przepisy o symbolicznej 1 zł za godzine kosztem obiadu, czy snaidania

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry