• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

akuku kochana glowka do gory, ja wierze ze wszystkie dolegliwosci z czasem Ci mina i biodra juz nie beda doskwierac jak teraz :-( Poki co staraj sie duoz odpoczywac, zajmowac glowke fajnymi rzeczami i przede wszystkim sie nie smuc bo dzidzia tez sie wtedy smuci :*

natka wiem, ze niespodzianki sa fajne, pewnie ze tak :-) ale przez Nas ograniczony budzet czasem Ł. przesadza i potem kurcze nic tylko sciany gryzc :wściekła/y:

reklama
To chyba dowód na to, że my- kobiety zawsze wszystko na przekór hehe ;-) chcemy to czego nie mamy/nie możemy :-D ciągle się śpi - chcemy nie spać, mamy proste włosy - chcemy kręcone itd ;-)

Nuuuśka znam to, mój M też zawsze sporo wydaje (m. in. na mnie, ale nie tylko) - a tak jak piszesz - budżet niestety ograniczony :-(

natka tak natuś a to wszystko wynika z faktu, ze oni nie zajmuja sie tym wlasnie budzetem i czasem mam wrazenie ze Ł. mysli ze my tacy bogaci jestemy, a potem jak pyta mnie ile zostalo Nam pieniedzy to robi wielkie oczy dlaczego tak malo :wściekła/y: facet w pelnej postaci :wściekła/y:

Ooo dokładnie, jakbym czytała o naszej sytuacji :-) M np. nie płaci rachunków, zawsze ja to robię :-D a w tym miesiącu to już totalnie nam się budżet ograniczył przez ten wyjazd nad morze - bo wydaliśmy znacznie więcej niż zamierzaliśmy. Teraz już odliczam do 10tego bo wtedy M dostaje wypłatę :-)

Ł. dostaje 8-go wiec on juz dzis po wyplacie, ja dostaje 10-go wiec jeszcze pare dni :blink: ale jutro na zakupy, tu tu rachunki sie oplaci i kurcze z tej pieknej sumki jaka jest teraz niewiele zostanie :zawstydzona/y: grrr...

A u Nas budżetem zjmuje się Łukasz... Płaci rachunki, robi mniejsze zakupy i uwierzcie mi, że wydawać to też wydaje. Na sobie to raczej nie oszczędza, chce to to to musi mieć... A potem tylko słucham non stop kwękania, że tak mało kasy zostało...

hejka ja po wizycie.

USG trzy razy mi robil bo ja uwazalam ze cos jest na praywm jajniku i byl jeden 9.3 a na prawym 6 mm ale kazalam mu jeszcze raz zobaczyc prawy i fakt schowal sie pechol uwaga 23.6 mmgranicy pekniecia takzew mam nadzieje ze peknie :) Chlopa za nogi dzis wtargam na lozko

patu$ ale super :DDD !!! dwie dobre wiadomosci, w przeciagu dwoch dni, lepiej byc nie moglo :-) Ja dzis tez mam w zamiarze Ł. do wyra zaciagnac, a za Twoje serduszkowanie trzymam mocno kciuki :* Teraz musi byc dobrze, mowie ci Z TEGO BĘDĄ DZIECI :-):-) !!

Ostatnia edycja:
reklama
Wow Patu$ka ale gigant! Aż dziwne że jeszcze nie pękł :-) no to działajcie :-)
A ja mam wizytkę w środę. I podejrzymy co tam się dzieje, mam nadzieję że nic złego na tym lewym jajniku- że mimo wszystko torbiel się wchłonęła. To już będzie 13 dc więc jeśli owu będzie to coś powinno być widać.

Nuuuśka a ja już dawno po wypłacie bo ja mam 28 ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry