• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hej dziewczynki :*

patu$ dobrze, ze odespalas, daj koniecznie znac po wizytce, kciuki mocno zacisniete :-)!!

kasiol dziekuje na kciuki, ale temperatura znowu jak i w poprzednim miesiacu - zaczyna byc do bani. Coz :zawstydzona/y: trudno, juz mi sie nie chce o tym myslec eh, dobrze ze na prawde nie nastawialam sie ze sie udalo - wtedy jakos tak lepiej przyjac kolejna porazke.

paulinka dzis doszlam do wniosku, ze albo ja jestem na prawde takim niskotemperaturowcem albo na mnie ziolka nie dzialaja jak nalezy :zawstydzona/y: nie oczekiwalam cudow, bron Boze, ale po cichu myslalam ze podniesie mi troche temperature w fazie lutealnej a tu kiszka, jak w poprzednim cyklu, i jak w poprzednim cyklu - pieknie juz zaczyna spadac. Do bani to wszystko. Jutro koncze Castagnusa - 3 miesiace brania go i ani jednego wiecej bo i tak nic nie dal.

natka oby weekend byl sloneczny - jutro MOJE URODZINKI :-):-)

reklama
kasiol - być może i tak. U nas w przedszkolu zajęcia plastyczne były extra. Oczywiście plastykę mają też w ramach zajęć, ale na tych płatnych mieli tak fajne materiały i tak zdolną kobitkę, że moje dziecko pokochało to. poza tym były zajęcia teatralne, dzięki którym moja strasznie nieśmiała córka się znacznie otworzyła. No i angielski. Może nie był za super, ale był 2 razy w tygodniu, do tego chodziła dodatkowo i były efekty. Chodziło o częstotliwość kontaktu z językiem, a poziom poziomem. Poza tym wielu gorzej zarabiających rodziców miało jakąkolwiek szansę na posłanie dziecka na dodatkowe zajęcia, a teraz jej nie mają.

witajcie.

Kwestii zmian zajec dodatkowych nie skomentuje. zobacze co u nas w przedszkolu w praktyce sie zmini.
Rzad powinien zajac sie poprawieniem warunkow funkcjonowania firm w polsce a nie grzebac tam gdzie nie trzeba.

Jakos weny ani ochoty na nic dzis nie mam.

U mnie pierwszy cykl z ziółkami. Dzisiaj 8 Dc a u mnie śluz płodny i brzuch pobolewa. Czyzby owu tak wczesnie? Az tak ziółka mi namieszały???

Tysia u mnie pobolewać zaczęło wcześniej, a w 13 i 14 dniu to miałam taki ból, że po ścianach chodziłam. 14 dnia najpiękniejsze białko jajaka jakie w życiu widziałam, a owu dopiero 16 dnia cyklu... Więc obserwuj wykres:)Te ziółka stosuję przeważnie osoby z problemami z owu. Ja owu w ogóle nie miałam ,więc było ok:) Wy owu miałyście, więc różnie może ten wykres wyglądać:) W każdym razie mam nadzieję, że obie będziecie miały taki sam fasolkowy finał:-)

ja sie przespalam...ahh moglabym spac i spac.

bylam dzis u okulisty i tak ja czulam wzrok mi sie pogorszyl, wiec zmiana okularkow...we wtorek do odbioru i mam nowe dwie pary.

musze wstac i przygotowac obiad do konca i jeszcze mialam zamiar posprzatac dzisiaj...a poszlo mi jak nigdy :/:/ masakra... nie chce mi sie...

dobra zmykam bo ani obiadu ani nic nie bedzie dzisiaj.

tysia wiesz co, to co u mnie moge powiedziec na + wzgledem ziolek to sadze ze owulacja w koncu w 14 dc a nie jak to bylo ostatnio - 17, 18 dc.
Choc co musze powiedziec, cykl troszke pogmatwany, ciezko mi sie w Nim odnalezc. W kazdym razie, wcale bym sie nie zdziwila jesli ziolka przyspieszylyby Ci owulacje Kochana :tak:

patu$ dzis juz na Niego nakrzyczalam, bo wiem ze znowu cos kombinuje, a nie lubie jak wydaje na mnie pieniadze ( wiem, jakas INNA jestem :-D) ze nie chce zadnego drogiego prezentu :wściekła/y:

Hej, ja wróciłam z pracy, posprzątałam trochę i muszę usiąść i odpocząć bo znowu napiernicza mnie lewy jajnik :/ i to naprawdę mocno. Kurde nasiliły mi się te bóle pare dni przed @ i mam wrażenie, że jest coraz gorzej :/ wiecznie musi się coś dziać, nie może po prostu być dobrze, no!

Akuku nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę- też chciałabym móc tyle spać :-)

Nuuuśka oj tam, niespodzianki są przyjemne :-) daj mu się wykazać :-)

reklama
natka a ja bym chciala miec wiecej sily... bo tylko w glowie sobie ukladam co chce zrobic, ale tak sie boje bolu bioder ze tego nie robie, a efekt jest taki e w domu sie odnalesc nie moge...
ale zycze Ci odpoczynku .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry