• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

natka no to czeka Nas rownie emocjonujacy tydzien jak ten, bo ja z kolei mam w przyszlym tygodniu dostac @. Albo w srode wlasnie jesli owu byla w 11dc, lub w piatek jesli w 14dc:zawstydzona/y: a wiec od poniedzialku zaczynam czarowac, tanczyc czy tam cokolwiek innego :wściekła/y:

reklama
paulinka pierwotna kobiety nie wiadomego pochodzenia ktora nie byla jeszcze w ciazy.

natka no gigant moglby peknac dzis albo jutro. Za dwa tyg wizyta wiec zobacze. Zobaczymy co wykres pokaze na dniach wtedy bede wiedziec czy owulka byla. Najblizsze dni pokaza. Musze sobie test owu zrobic. Boli mnie wlasnie ten jajnik

Czynnik ludzki:) Na innym wątku jest dziewczyna, która w monitorowanym bezowulacyjnym cyklu w ciążę zaszła i ma prawie czteromiesięczną córeczkę:)

I tak się zastanawiałam czy gin nie widział, czy specjalnie powiedził, że nie ma szans, żeby się tak nie spinała.... W każdym razie efekt luzu był:)

Dzien dobry :)

Ja tylko na chwilke, zameldowac sie, powiedziec ze piekna pogoda, sloneczko swieci wiec weekend musi byc udany :DD:-)

Milego dzionka, trzymam kciuki za tempke kasiol, patu$ :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry