• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

...bry.

U nas jeszcze sloneczni ale zapowiadaja ochłodzenie. Mam nadzieje ze na krótko. Teraz moze popadac, bo zrobilismy najwazniejsza czesc izolacji ;)

akuku - super zakupy ;) Też żałuje ze u nas takich targów nie ma.....

U mnie owu chyba nie bylo jednak, bo sluz byl i sie zmył, a teraz po 2 dniach znowu zaczyna sie rozkrecać. Planowo owu miedzy piatkiem a niedziela. W takich chwilach żałuje ze nie mierze temp....

Moja młoda ma glut do pasa wiec dzis w domu.... I pewnie jeszcze ze 2 dni posiedzi.... Ehhh...uroki przedszkola. .....

Milego dnia wszystkim ;)

reklama
Hej :*
U nas też deszczowo... A od rana w pracy. Ciężko mi się wstawało choć wyjątkowo się wyspałam :-)

Nuuuśka no to przynajmniej dobrze spożytkujesz prezentowe pieniądze :-)
Ja w tym tygodniu też do okulisty idę, zobaczymy co mi powie.

Milego dnia :*

hej. U mnie owu nie bedzie wczoraj test wyszedl masakrycznie nigatywny. Pozniej wrzucie wam fotki przedwczorajszego i wczorajszego. Jeden pozytyw drugi negatyw. tempka jak widac poszla do gory. Pecheol jednak byl z aduzy na pekniecie. I bede miec zajebista torbiel ja mam nadzieje ze sie wchlonie;.

kasio, to zycze duzo energi zeby power wrocil hehe

patuska no wkasnie widzialam twoja tempke, kto wie moze jednak owy byla i jutro mocniej tempka wzrosnie. zobaczymy, a jak nie to oby torbiel sie wchlonela.

nuska tempka sliczna na jednym poziomie caly czas. trzymam kciuki.
wiesz 11 msm urodzinki wiec moze zatestujesz ?? he?

ja wczoraj mialamntak silby bol bioder ze w domu o kulach chodzilam...no mowie masakra, ale to jest to ze duzo chodzilam wczoraj
...

spalam cala noc i nadal zmeczona jestem, oczy mi sie kleja. m xrobil rosol...chcialam poodkurzac lazienke ogarnac i doprasowac kilka rzeczy bo zostaly z wczoraj, ale najwyzej zrobie to po poludniu.

dzis jade ogladac wozek, mam nadzieje ze bedzie zadbanh, funkcjonalny ...jedyne co mnie odpycha to to ze to 3 kolowiec, ale jest tani a fakt jest taki ze ja mam auto i ze wzgledu na biodra pewnie wozek bedzie uzywany z auta do szkoly i do auta, czasem na spacer czy do miasta...ale w wiekszosci auto.
no zobaczymy jak bedzie wszystko ok, to kolami sie nie orzejmuje. zobaczymy.

milego dnia

Zdjęcie-0123.jpg

Ten wyzej z soboty a ten nizej z wczoraj

Wizyte mam za dwa tyg. Bo teraz w piatek ginka nie ma.

Załączniki

• Zdjęcie-0123.jpg
    Zdjęcie-0123.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 30
Kasiol ale tempka jak widac. Ciaglke na podobnym poziomie. W ogole w szoku jestem bo ja kilka dni po owu maialm jeszcze pozytyw a tu bach negatyw. A w zeszlym cyklu test wychodzil negatywny a owu byla. Juz nic z tego nie obczajam a taka niby uczona jestem w NPR.
....hmmmmm

W ogole przepraszam ze tak o sobie...

reklama
patuś niewiadomy ten cykl oby jutro wzrosła tempka i jakoś to rozjaśniła:)
ale mam lenia dziś;/a jaki poniedziałek taki... co do testów ovu tez maiłam negatywne o ovu potwierdzona:)
wczoraj sie tak zastanawiałam, czy mozleiwe jest ze jak leze zawsze na lewym boku ... to przez to moze mnie ten lewy jajnik pobolewać??? w sumie nie wiem czy najis nacisk specjalny na niego jest ,ale ten lewy zawsze czuje a prawy wcale...ale kombinuje już:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry