P
patu$ka
Gość
W ogole ja dzis patrze a tu mam tyle bialego gestego sluzu ze sozk ale jest taki jakby "suchy" bez zapachu itd co to za sluz? Nic mnie nie piecze ani nie swedzi....hmmmm
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wiec pol sukcesu, czekam ostatecznie do jutra
Bo taki efekt moze tez byc po tych ziolkach prawde mowiac, jak jutro bedzie na podobnym poziomie to moze jutro zatestuje z samego rana tak dla pewnosci 
Bo ja teraz pijac ziolka, ktore podobno daja duzo rowniez ze wzgledu na wzrost temperatury, tego u siebie nie zaobserowalam, bo jak zawsze nie podskoczyla powyzej 36.8. Dlatego moze jestem taka ostrozna, bo caly czas wydaje mi sie, ze te tempki ciazowe powinny byc wyzsze, choc wiem, ze w praktyce to guzik prawda.
Jeden ktory mam z zeszlego miesiaca, kupiony na probe w Rossman-ie, na pewno je widzialyscie - CHECK GO sie nazywaja, to 25. Z tego co pamietam powinnam miec jeszcze jedno PEPINO 10. I mam 10 testow, ktore przyslali mi w zamienniku kiedys za herbatke ktorej akurat nie mieli, i te chyba z kolei sa 20.
i teraz to juz chyba wolalabym poczekac na @ niz znowu sie rozczarowac. Ale chcialas zebym zatestowala w Twoje urodzinki, wiec obiecuje ze jak jutro sie spadnie gwaltownie - a powinna na ten czas, to zatestuje zaraz jak wstane czyli po 5