• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Dziewczynki dziekuje za kciuki i mysli, ale nie ma co pisac ....to samo co co miesiac. I jak co miesiac od wczoraj mam dola wiedzac i czekajac na @.... :no2::-(
Jeszcze dwa miesiace i bedzie rok, ja wiem ze to moze niedlugo, ale czuje ze psychicznie sie wypompowuje:-(:-(

Ostatnia edycja:
reklama
nusśka ale kurcze no , taką miałam nadzieje ,ze bedzie pozytywny:(widze ze testowałas wczoraj, dzis tempka zdecydowanie za nisko...tule mocno....

natka ja testuje w piatek oczywiście jak tempka bedzie na poziomie 36,9... , jak mniej nie ma sensu , bo u mnie to później jak u nuśski spada... wiem ze wczesnie ale nie chce sie męczyć, bedzie negatyw to trace nadzieje i tyle, mam dośc męczeenia sama siebie-10 wyjdzie 10 dpo, bo to bardzo czuły test.
basik77 witaj:) u nas bardzo kameralnie jest ,nie widze nic przeciwko żebyś sie dołączyła jak masz ochote:)

nuska no nie wierze.. mi sie snilo ze robilas tescik i pozytyw. kurcze nooo...przykro mi kochana. tule mocno.

kasiol tempka sliczna.

basic witaj.

natka trzymam kciuki za dobre wiesci u gina.

milego dnia.

Nie wiem czy bardziej jestem zla za siebie za bezsilnosc jaka mam w sobie, czy rozgoryczona tym, ze znowu sie nie udalo. Wczoraj po poludniu wparowalam do domu, i mowie sobie - kurde testuje a moze akurat.
Ale niestety, moje "akurat" znowu zamienilo sie w jedna kreske :-(
Ola sie Nas wczoraj pyta co oznaczaja te kreski na testach i mowi do mnie - To znaczy, ze jak jest jedna kreska to bedzie jedno dziecko, jak dwie to dwojka, a jak trzy to trojka ? :blink: Mowie jej - Tak to bym chciala Olus, ale niestety to tak wcale nie znaczy.

W tym miesiacu na prawde bylam spokojna, nie myslalam, nie gadalam , nie nakrecalam sie. Łukasz o niczym nie wiedzial, nie widzial i nie myslal. Nie latalam jak nakrecona po lekarzach, odpuscilam wiekszosc lekow, witaminek i innych badziewi.Nie traktowalam sie jakbym byla w ciazy.
Niestety nic z tego nie wyszlo. Dlaczego.... ? :no: Moze mi po prostu nie jest dane posiadanie kolejnego dziecka...:-(

natka piekna temp. oby lekarz potwierdzil Twoje przypuszczenia, trzymam za to kciuki.

basik witaj.

Nuuuska ja tu pedzikiem wchodze zeby wylukac i co?! Ej no to niesprawiedliwe jest! przeciez wy zdrowi i wogole!!! Ja sie tak nie bawie.

Nie bede cie pocieszac bo wiem co czujesz i ze pomaga tylko cisza poduszka i sterta chusteczek.

Basik jesli chcesz zaparaszamy choc na forum jest duzo aktualnijeszych watkow. My to weteranki.

Natka obu to byla owu

A co do mojego sluzu to grzybol,znowu ten cholerny grzyb! Qrwa lekarz mowil ze moze sie pojawic a nie musi jednak kontrast moze uczulic i co?! I ja jestem entym przypadkiem kiedy tak jest. Ł dolozyl swoje 5 gr weekendowymi harcami bo troche sobie nie zalowalismy. I teraz mam. Ginka w piatek nie ma,ale dlaczego mnie to nie dziwi zawsze tak jest. Jego nie ma Patrycje cos chwyta. Lece niedlugo do apteki po CLotrimazol i Tantum Rose i bede walczyc z tym serkiem wiejskim az go pokonam a za tydzien niech mnie obejrzy o ile @ sie nie pojawi tego czasu.

Tempka bez zmian. Owulki nie bylo.
A tam jak sie wali to wszytsko na calej linii.

W ogole jutro sa te chrzciny kupilam piekny album na zdjecia a do tego dam kase i tyle. Niech rodzice kupia to co bedzie im potrzebne.

AKUKU WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W DNIU URODZIN :*:*:*:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurde Nuuuśka... Przykro mi strasznie :-( wiem co czujesz, bo staramy się przecież praktycznie tak samo długo. Słowa w tej chwili nie pomogą ale nie martw się kochana :* myślami jestem z Tobą, głowa do góry :*

Basik cześć :-) co się stało że chcesz dołączyć akurat do nas, na "stary" wątek skoro tyle jest nowszych ? My tu jesteśmy od lutego a przecież to juz wrzesień;-)

Patu$ka kurde jednak grzyb :/ Ty to masz przegibane z tym...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry