hej hej :*
Powrocilam

Potrzebowalam troche czasu dla samej siebie ale juz sie ogarnelam. Nie ma co ryczec.
natka super ze wszystko ok, ciesze sie bardzo :* I znowu wykres Nas zmylil ;-)
patu$ znowu grzybek ????? Qrwa

rzeczywiscie my na prawde jestesmy czysto typowo pechowe !!!
Ty nie masz stanu zapalnego przypadkiem dlugi juz czas ? Bo to ktorys raz z rzedu, co gin na to mowi ?
Zastanawiam sie co zrobic jesli gin, zaproponuje mi stymulacje, sama nie wiem co lepsze.
basik powielam pytanie dziewczyn, czemu do Nas akurat dolaczasz ? Dzis mamy wrzesien, jest wiele aktualniejszych watkow, ten juz ma ponad pol roku. Jak napisala patrycja, Nasz watek to watek weteranek juz niestety wiec troche zdziwiona jestem, ale witaj po raz kolejny.
akuku eh uroki przedszkola....

skad ja to znam. Jutro ide do mojej przychodnianej gin, bo ostatnio w koncu nie poszlam, zrobie cytologie i zobacze co ona powie na to wszystko z ciekawosci.
Dzis rozmawialam z Łukaszem, i powiedzialam mu, ze nie wiem, czy nie zaniecham na jakis czas chodzenia do tych wszystkich "cudakow", lazenia na monitry, srity i inne *******y bo to jak widac i tak nic nie daje, a owulka w poprzednim cyklu, byla kiedy indziej niz to przewidziala gin...to dopiero ciekawostka
W OGOLE KUPILAM DZIS OKULARY :-) chyba na pocieszenie, Ł. wytargal mnie do sklepu i zamowilismy jedne takie, zrobie Wam fociaka jak juz je odbiore