• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Dziewczynki ja juz po wizytce. I o dziwo dobre wieści! Torbiel się jednak jakimś cudem wchłonęła, endometrium bardzo ładne i jestem jeszcze przed owulką. Pęcherzyk dominujący 1,55 cm, jutro kolejne usg i mimo wszystko zastrzyk z pregnylu. Tak więc dzisiejsza tempka to taka mała zmyłka :-)

reklama
dziekuje jeszce raz za zyczenia.

natka suepr wiesci.

moj Viki wrocil z goraczka ponad 38 z przedszkola...o 15.30 dalam paracetamol, nic nie pomoglo teraz dalam ibuprofen inzobacze czy spadnie. bardzo szybko bije mu jesrduszko...martwie sie.
ehh jak nienurok to sraczka...

dostalam od moich chlopakow kwiaty i sliczny rysunek od Alexa.

zmykam do Vikiego

hej hej :*

Powrocilam :) Potrzebowalam troche czasu dla samej siebie ale juz sie ogarnelam. Nie ma co ryczec.

natka super ze wszystko ok, ciesze sie bardzo :* I znowu wykres Nas zmylil ;-)

patu$ znowu grzybek ????? Qrwa :no: rzeczywiscie my na prawde jestesmy czysto typowo pechowe !!!
Ty nie masz stanu zapalnego przypadkiem dlugi juz czas ? Bo to ktorys raz z rzedu, co gin na to mowi ?
Zastanawiam sie co zrobic jesli gin, zaproponuje mi stymulacje, sama nie wiem co lepsze.

basik powielam pytanie dziewczyn, czemu do Nas akurat dolaczasz ? Dzis mamy wrzesien, jest wiele aktualniejszych watkow, ten juz ma ponad pol roku. Jak napisala patrycja, Nasz watek to watek weteranek juz niestety wiec troche zdziwiona jestem, ale witaj po raz kolejny.

akuku eh uroki przedszkola.... :no: skad ja to znam. Jutro ide do mojej przychodnianej gin, bo ostatnio w koncu nie poszlam, zrobie cytologie i zobacze co ona powie na to wszystko z ciekawosci.

Dzis rozmawialam z Łukaszem, i powiedzialam mu, ze nie wiem, czy nie zaniecham na jakis czas chodzenia do tych wszystkich "cudakow", lazenia na monitry, srity i inne *******y bo to jak widac i tak nic nie daje, a owulka w poprzednim cyklu, byla kiedy indziej niz to przewidziala gin...to dopiero ciekawostka :dry:

W OGOLE KUPILAM DZIS OKULARY :-) chyba na pocieszenie, Ł. wytargal mnie do sklepu i zamowilismy jedne takie, zrobie Wam fociaka jak juz je odbiore :blink:

Ostatnia edycja:
nuska jak uwazasz zd potrzebujesz przerwy tobtak zrob. to. zekam na fotke okularow, ja wczoraj odebralam dwie nowe pary.
moze tez zrobie fotke i wstawie.

ide dzieci klasc spac.

Nuuuśka może i to byłby dobry sposób bo skoro wiecie że zarówno z Tobą, jak i z Ł. wszystko jest ok, to nie ma się co spinać z tymi monitami i wizytkami. Może to właśnie jest sposób :-)

Akuku jejku znowu choróbsko, ale pechowo... Niech Viki szybko wraca do zdrowia :-)

Dobrej nocki :*

natka widzisz, sek w tym ze kiedy kolejny raz sie nie udaje zastanawiam sie czy rzeczywiscie wszystko jest ok. Bo nie wiem czy tu tylko chodzi o psychike, bo z miesiaca na miesiac coraz bardziej luzuje,bo mam dosc, wypala sie we mnie wszystko, zrezygnowanie jest chyba wieksze niz nadzieja w pewnym momencie. Powiedzialam Wam kiedys, ze gdybym wiedziala ze cos jest nie tak , chyba inaczej spogladalabym na to wszystko, a tak bezsilnosc jest okropna kiedy nie wiesz co sie dzieje. Staram sie momenty zalamki redukowac do minimum, ale dzis po prostu siedzialam w pracy i lzy same mi lecialy :zawstydzona/y:
I pomyslec, ze ktos kiedys powiedzial - ...to jest proste jak robienie dzieci...:no:

akuku okularki mam odebrac w przyszlym tygodniu wiec na pewno wkleje zdjecie.
W ogole za tydzien Olusia ma juz drenaz :baffled:ale ten czas leci. A ja zaczynam sie bac.

Milego wieczorku dziewczynki. Spijcie dobrze :*

Nuuuska juz odpisuje dlaczego Wasze lutowe....jestem tu na staraczkach od listopada,grudnia.... potem mialam przerwe w staraniach spowodowana klopotami zdrowotnymi,pamietan z listopadowek Akuku:)
jestem u staraczek 2013 ale u Was jest wlasnie tak kameralnie i to mi sie u Was podoba,poza tym przy moich staraniach musialabym byc na grudniowkach,listopadowkach......ale tam juz zostalo nas 3 ze staraczek niezaciazonych:(((( wiec mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko ze do Was chcialam doláczyc....nie chcialabym wpraszac sie tam gdzie mnie nie chca:-(

reklama
nuska kochana przykro mi ze tyle lez musisz wylac z takiego powodu jak staranie sie o dziecko.,, ja tez chyba o nic w swiecie nie plakalam tak bardzo jak wlasnie w trakcie staran...
tule mocno trzymaj sie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry