Powiem Ci że ja się zdziwiłam z tą Polną, bo wśród znajomych nie słyszałam jeszcze złych opinii o tamtym szpitalu. Koleżanka mi polecała ginekolożkę stamtąd - po 8 latach zaszła w ciążę właśnie u niej (choć było to już kilka lat temu). A kuzynka mojej mamy rodziła tam dwójkę dzieci (dwa lata temu i w tym roku) i też bardzo zadowolona była z opieki w szpitalu i lekarzy.
Ale chyba o wszystkich lekarzach i szpitalach opinie są różne
Myślę, że musicie pomyśleć, przegadać i przeliczyć. Bo jeśli z kasą dacie radę to na pewno warto spróbować prywatnie skoro masz zaufanie do swojego gina i on poleca tego endo.
Ale chyba o wszystkich lekarzach i szpitalach opinie są różne
Myślę, że musicie pomyśleć, przegadać i przeliczyć. Bo jeśli z kasą dacie radę to na pewno warto spróbować prywatnie skoro masz zaufanie do swojego gina i on poleca tego endo.

Ale u mnie nie bedzie raczej takich dylematow bo to kosmiczna kasa niestety na Nasz budzet 
Sadze, ze na pewno tak nie mysli, moze po prostu troche przerosl go natlok informacji, ale co innego kiedy porozmawiacie na spokojnie w domu - wtedy bedziecie mogli na pewno cos konkretnego ustalic.