• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Akuku ja mam bez skrętnych kółek i na wiejskie tereny taki jest lepszy:) A porównanie mam:) ten ze skrętnymi lepszy jest do miasta, a na wiejskie drogi to niestety skrętne słabo wypadają. A na blokadzie można jeździć tylko i wyłącznie do przodu, bo jak się przejedziesz do tyłu to się mechanizm kółek może popsuć i to wtedy nie podlega gwarancji. I mój mimo że ma kółka nieskrętne i duże to prowadzi się lżej niż niejeden ze skrętnymi. Do tego się buja i kołysze, a tamte tak są amortyzowane, że to nie jest możliwe. No i gondole ma większą:) Ale za to jest ciężki do noszenia ( do bloku się raczej nie nadaje), zajmuje dużo miejsca w bagażniku- nam to nie przeszkadza, bo wcześniej mieliśmy lagunę kombi, a teraz zafirę:) No i lepiej się lawiruje tym ze skrętnymi:) We wszelkiego rodzaju galeriach, marketach czy nawet na równym twardym terenie jest w sumie łatwiej skręcać i fajnie się prowadzi, ale na trawie, w śniegu, piachu czy po wertepach to trzeba w to włożyć trochę wysiłku. A tak w sumie to jeździłam wieloma wózkami w życiu, bo mam starsze kuzynostwo i dzieci im bawiłam, no i koleżanek dzieciaki też, więc miałam okazję jeździć różnymi wózkami i stwierdzam, że najgorszy jaki miałam okazję prowadzić to chicco:)

reklama
....bry

Po całym dniu na budowie ledwo zyję. Doczytałam kilka postów a wy tu o wózkach ;)

Paulinka - o jakim wózku piszesz? Ja miałam Roan MArita i normalnie jak czytalam twojego posta to jakbym o naszym wózku czytała.

Testuje ktos na dniach?

Trzymam kciuki za was wszystkie ;)

hej dziewczynki :*

paulinka wal Slonko :-)

patu$ jak tempka ?????

Powiem Wam, ze w tym cyklu cos dziwnego dzieje sie w moja temperatura. Jest o wiele wyzej niz poprzednio w I fazie. Owulacji na pewno jeszcze nie bylo, bowczorajszy spadek, byl tym ktory zawsze mam przed owu, takze jej samej spodziewam sie jutro, najdalej pojutrze. Zobaczymy:tak:

Cześć dziewczynki!
Nie było mnie wczoraj (chociaż tak właściwie mówiąc szczerze to czytałam co pisałyście ale jakoś nie miałam siły odpisywać). Dziś już jestem.

Nuuuśka patu$ka na wykres naniosła dzisiejszą tempke- niestety spadek :-(
Nie testowałaś dla pewności Patu$? Przykro mi kochana, że poleciała :*
Nuuuśka a masz pewność że to nie owu i dlatego temp wyżej? CLO przyspiesza wzrost pęcherzyków więc tym samym owu może być wcześniej także kto wie :*

Dzien Dobry...

Tak jak Natka napisala tempka poleciala cyce bola brzuch boli,nic tylko czekac o ktorej sie ta @ pojawi wtedy sie zacznie ryk....

Ide zajac sie obiadem bo zaraz zwariuje.

Akuku co do wozka, paulinka wszytsko juz napisala co ja chcialam. Na wies i dziurawe drogi skretne kola sa do bani...

natka wiesz co nie wiem, ale test robilam wczoraj - negatywny. U mnie w cyklach przewaznie jest tak, ze przed owulacja mam tzw przedowulacyjny spadek temperatury, a dopiero po Nim okolo 2-3 dni jest wlasciwy. Wiem, ze CLO moze przyspieszyc, ale usg mialam w srode, nie bylo widac jeszcze nic, czy ja wiem czy przez dwa dni pecherzyki sa w stanie urosnac do rozmiarow pekniecia i peknac ? Troszke chyba za szybko. Jutro mam usg to zobaczymy jak sytuacja wyglada, stawiam sama po sobie ze owu jutro najdalej pojutrze :tak: Dzis w domu bylo strasznie goraco, Ł. zamknal wszystkie okna w domu, do tego kurde wlaczyl kaloryfer, wielki ktory mamy w sypialni i praktycznie cala noc sie wiercilam, bo goraco mi bylo - a dopiero rano zorientowalam sie czemu. Glupek jeden no :wściekła/y: o 12 zrobie kolejny test, potem o 19.
Pod spodem wklejam zdjecie wczorajszego testu :

Zobacz załącznik 583912

Nuuska na owu za wczesnie... Ja obstawiam u Ciebie 15 dc. Cykla asz podobne do moich wiec owu tez sie tak zjawi ja na naturalnym jak i stymulowanym owu mialam w podobnym czasie wiec...i ty w polowie cyklu sie spodziewaj...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry