• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Mi chodzilo o to ze mozna miec 4 duze pompowane kola tej samej wielkosci i mozliwosc ustwwienia skretnych kol , lub blokade na wlasnie wasze drogi.

Patuska przykro mi ze tempka spadla.

Nuska to czekamy na jutrzejsze usg.

Natka zycze poprawy humoru.

A ja bylam dzis na rynku i zakupilam poduche do spania dla ciezarnych i projektor z melodyjkami dla malucha.

Jakos dziwnie sie dzis czuje bleh...
Milej niedzieli.

reklama
patu$ strasznie mi przykro :-(Czekalam i liczylam, ze temperatura nie poleci, ze w koncu beda dobre wiesci. Jestem z Toba myslami Kochana, trzymaj sie :-(:*

natka zobaczymy jakie wiesci beda na jutrzejszym usg.
Strasznie smutny ten miesiac na Naszym watku :-(

Milego wieczorku Kochane moje :*

hej, podczytywałam was kochane z innego kompa , dlatego sie nie odzywałam.
Patuś przykro mi bardzo, ciesze sie za to ,że pogadałas sobie z m. i razem macie plan co do leczenia, rozwód to najgłupszy pomysł z możliwych.
akuku wózek fajowy -ten z białą ramą jeszcze lepszy, ale w sumie patrzyłam tylko na wygląd, nie na walory użytkowania go:)
natka widze ,ze tempka robi co chce:(
nusśka ciekawe jak działania Clo:) mam nadzieje ze jutro powie -ze ovu lada chwila-a wtedy luteina dopomoże:)
buziole i do jutra

hej dziewczynki :*

Dzis w pracy szykuje sie sajgon dlatego wchodze teraz bo potem moze byc ciezko :zawstydzona/y:

kasiol a Ty w tym cyklu widze nie robisz pomiarow? Jak dzieki temu masz byc spokojniejsza i mniej sie denerwowac to pewnie :tak:Zaraz po usg jak tylko uda mi sie wejsc,dam wam znac.Temperatura znowu w dol,wiec sama nie wiem ...dzis?

Milego dnia dziewczynki,odezwe sie w wolnej chwili.

Hej:*
Ja już w pracy choć czuję się okropnie dzisiaj :-( normalnie chyba do lekarza po 15 pójdę bo nie wyrobię.
Nuuuśka ta Twoja tempka to dziwna rzeczywiście, spadek, wzrost, spadek... Może owu dzis- trzymam kciuki za usg :*

Miłego dnia:*

Hejka! No u mnie is e@ pojawila wieczorem przed spaniem,brzuch mnie bolal cala noc mimo tabletki. A od rana to juz na maxa sie rozkrecila. Wczoraj wiedzialam ze przyjdzie tempka spadla wlosy nie chcialy sie ukladac pryszcz pryszcza poganial skora tlusta,masaka jednym slowem. Nawet nigdzie nie bylismy bo wygladalam okropnie i nie chcialam nigdzie wyjsc.

Obliczylismy wstepne koszty no i wyszlo nieco ponad 2500 zl. Wiec na razie sie wstrzymamy. Zbliza sie koniec roku a ja nie chce z dlugami w nowy rok wejsc...Mamy tyle wydatkow z enie wiem czy damy rade finansowo...

Patuśka no trochę to wyniesie... Żeby jeszcze wydać 2,5 tys i mieć pewność, żę dzidziuś będzie.

Nuuśka Twoja tempka oszalała:)

Akuku już wybrałaś wózek? Jak się czujesz?

Natka współczuję choroby... Taka pora, że o chorobę łatwo. Po owu już jesteś?

Kasiol, Tysia co u Was? Jak po weekendzie?

A ja do @ nie mierzę tempki, bo i tak szans nie ma... A śpię ostatnio średnio dobrze to i tak tempki mogą być zaburzone.

reklama
u mnie nic ciekawego.... 25DC wiec czekam na @. Oby w terminie i zaczynamy kolejny miesiąc ;)

W pracy lipa, bo dla mnie obcieli prowizje od sprzedazy, a u mojego G trwa walka owynagrodzenia, bo tez chca im obciąć.

Mamy poslizg w robotach na budowie, bo lało 2 tygodnie. Dzis miala ekipa do dachu przyjśc, a od rana się dodzwonic do nich nie możemy...

Jakoś mało optymistycznie to wszystko wygląda, wiec może więcej nie będę wam smęcic ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry