• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hej dziewczynki

Mam nadzieje ze @ najdalej do poniedzialku sie pojawi, bo jeszcze zla jestem teraz na siebie, ze jednak tej Luteiny ie odstawilam wczesniej. Tylko mi potrzeba 40-dniowego cyklu teraz :no:

Milego wieczorku Wam

reklama
Nuska kochana juz teraz nic nie zrobisz a stresem mozesz jeszcze bardziej opuznic@ . Trzymam kciuki zeby szybko przyszla i potem piekna owu z ktorej ma wyjsc fasolcia. Trzymaj sie kochana bo wiem ze Ci ciezko.

Natka no ja pol dnia prasowalam, ale na siedzaco, deske sobie obnizylam i dalam rade, zrobilam duszone paleczki z kurczaka w warzywach mniam i polozylam ise i zasnelam o 17.30 a o 10 wstalam wiec szok normalnie...
Jutro ryneczek mam nadzieje cos pokupowac.

Ide sie wykompac i zjesc serniczka...

Nuska kochana juz teraz nic nie zrobisz a stresem mozesz jeszcze bardziej opuznic@ . Trzymam kciuki zeby szybko przyszla i potem piekna owu z ktorej ma wyjsc fasolcia. Trzymaj sie kochana bo wiem ze Ci ciezko.

Natka no ja pol dnia prasowalam, ale na siedzaco, deske sobie obnizylam i dalam rade, zrobilam duszone paleczki z kurczaka w warzywach mniam i polozylam ise i zasnelam o 17.30 a o 10 wstalam wiec szok normalnie...
Jutro ryneczek mam nadzieje cos pokupowac.

Ide sie wykompac i zjesc serniczka...

Cześć Dziewczyny. Ja z innego wątku. Mam do odstąpienia dwa opakowania luteiny podjęzykowej ważnej do kwietnia 2014r. (jedno całe, jedno 18 tabletek) oraz pół opakowania clo (5 tabletek) ważne do maja 2017r. Jeżeli któraś z Was jest zainteresowana, to piszcie na priva. Pozdrawiam.

hej:)
nuśśka po odstawieniu chyba z dwa dni sie czeka na @:)
aneczek kusisz z tą lutką, ale skoro lekarz nie zapisał? chyba nie powinnam ryzykować,
dziś na grzybach byliśmy -w sumie z m. 11 kg sie uzbierało:) a teraz takie zakwasy mam ze ledwo siedze-w dodatku brzuch zaczyna pobolewac małpowo:(nie wiem czy mi sie tak wydaje prze ten ból nóg czy zaraz @ przylezie:( w sumie wszystko mozliwe bo antybiotyk nadal biore:(

Nuuuśka mam nadzieję że @ szybko przyjdzie i równie szybko pójdzie :-)

Kasiol tempka ładna także nadzieja jest! Nawet mimo przeziębienia:-)

Akuku nie martw się! Na pewno będzie ok.!

U mnie @ jakby się uspokoiła ale coś tam jeszcze jest. Miłego dnia!

Hej.. m wpuscili ze szpitala.. nie ma to jak szkocja. Zrobili mu rentgen I stwierdzili ze nie sa bardzo duze.. powiedzieli ze w poniedzialek ma isc do gp I poprowic o przyspieszenoe usg.. nie wiem czemu mu w szpitalu nie zrobili... dali mu tylko cocodamol I czopki przeciwbolowo...myslalam ze dadza mu tez leki na rozpuszczenie kamieni ale nic nie dali... o 3 dopiero poszlismy spac a o 6 dostal kolejnego mega ataku... teraz spi a ja z dziecmi jak zombi siedze... najgorsze ze nie moge mu pomoc w zaden sposob... czuje sie tak bezradna...ah

Moze wie przekimam na kanapie..dzieci ogladaja bajki I jedza sniadanko.

Milego dnia.

reklama
Hejka!

Nuuuska ja @ dostawalam zawsze o czasie. :)

Akuku szkoda mi twojego emka. Naprawde wasza sluzba zdrowai kuleje bardziej niz nasza.

Milego dnia :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry