• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

akuku boze co za konowaly tam u Was w sluzbie zdrowia. Na prawde jeszcze gorsi niz u Nas :/ Mam nadzieje, ze M. bedzie mial szybko wyjasniona sprawe z tymi kamieniami, i przede wszystkim podjete jakies leczenie. bo jak oni mogli go zostawic samemu sobie ...??!!! Dlaczego, bo kamienie nie sa AZ tak duze ? szok :no:

kasiol piekna ta Twoja tempka , i dzis juz 13 dzien po. Nie bedziesz testowac ? :happy:

patu$ ja wiem, ze o czasie, chodzilo mi o to w jakim terminie od odstawienia dostawalas, bo podaje sie, ze po 2-4 dni powinna pojawic sie malpa, u mnie dzis 3 dzien i nic nawet jej nie zapowiada, dlatego pytam kochana.

natka dobrze, ze krwawienie ustapilo. Oby poszlo i juz nie przyszlo przez najblizsze 9 miesiecy.

reklama
Dziewczyny oni w sumie nic nie moga zrobic... wiecie on musi ten kamien / kamienie urodzic... jezeli bedzie mial atak I nie bedzie przechodzic to ma wrqcac do szpitala to samo jak nie bedzie mogl siku zrobic... poczytalam troche oli kamienie sie rozbija jak sa duze... a my nie wiemy jakie on ma bo nie mial usg... w poniedzialek pojdziemy do rodzinnego by go szybciej na usg wyslali... musi duuzo pic o brac cieple kompiele.. podobno piwko pomaga na kamienie... ale czytalam tez ze ludzie rozpuszczaja je mieszanka olej z oliwek z cytryna...lub sama cytryna... facet przez 12 dni wypil sok z 200 cytryn ale zmniejszyl mu sie kamien a malutkie wchlonely...
M juz kiedys mial kamienie wiec zna ten bol... niestety biedny sie meczy ehh

Dobra ide szykowqc obiad I dzieci na dwor wezme bo dom rozniosa.

Właśnie, kasiol nie będziesz testować?

Akuku niby wiadomo że musi te kamienie urodzić ale mogli mu zrobić usg i w razie czego zatrzymać w szpitalu.. Mam nadzieje że jutro uda Wam się coś załatwić.

Nuuuśka ja co do lutki się nie wypowiem bo podczas jej stosowania @ przylazła w trakcie jej brania z tym że ja brałam właśnie na wywołanie. Ale po duphastonie to była kwestia 2-3 dni.

HEJ
dziewczyny raczej testowac nie bede-bo tempka spadła i czuje juz małpisko:( mam jeden test, ale tempka musiałaby jutro mega skoczyć żeby go uzyć:( trudno, kolejny cykl bez efekt,ow, trace nadzieje ;/
akuku a skad sie biorą te kamienie-m. ma skłonności? skoro to dugi raz?nie denerwuj sie kochana!

Eh po 2-3 dniach czyli u mnie znowu kolejna rzecz do bani :no: nawet to sie nie sprawdzilo.
Nic to, nauczka na przyszlosc. Jeszcze sie okaze ze pobije tym cyklem dlugosc wszystkich pozostalych

kasiol ja mimo wszystko nadal trzymam mocno kciuki za wzrost :* oby cos dobrego sie podzialo choc jednej z Nas w tym miesiacu jeszcze.

Milego wieczoru dziewczynki

Przespalam sie chwile rano jak dzieci bajki ogladaly, pozniej dewolaje zrobilam. I wzielam dzieci na dwor na chwile chociaz... umylam ich poodkurzalam i teraz odpoczywam. M przez caly dzien ataku nie mial wiec jest ok..ale boje sie nocy...
Jutro idziemy do adwokata bo obliczylam ze m szef wisi nam za 5 tyg..plus za urlop za caly rok...
Trzymajcie kciuki

Nuska przykro mi ze@ jeszce nie przyszla, trzymam kciuki by jednak jutro sie pojawila.

Hej dziewczynki :*
Ale tu dziś spokojnie...

Kasiol a Ty jednak nie testujesz? Tempka ładnie się utrzymuje :-) trzymam kciuki :*

Akuku jak tam dziś M.?

Paulinka, Nuuuśka, Tysia, Patu$ka co u Was?

Ja weekend spędziłam we Wrocławiu, a dziś od rana młyn w pracy. Zresztą jak zawsze po kilkudniowej nieobecności...

reklama
Natka u mnie ciężko... Do 16 praktycznie nie funkcjonuję, a każde otwarcie lodówki to dla mnie mega wyczyn. Mięso jadłam wczoraj- pierwszy raz od dawna, bo po prostu nie daję rady tego zapachu zneutralizować czymś. No wykończę się. Z Mikołajem nic mi nie śmierdziało, a teraz to nawet przez ekran telewizora wędliny i mięcho mi śmierdzą. W piątek idę do lekarza i mam nadzieję usłyszeć serducho:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry