kasiol trzymam mocno kciuki i szczerze ? na prawde watpie w to zeby @ miala do Ciebie zawitac. Temperatura bardzo obiecujaco, w dodatku dzis pieknie zaczyna piac sie ku gorze wiec ja wierze ze bedzie dobrze. Kup kochana inny test i zobaczymy jutro. Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*
natka nie wygaduj mi tu glupot !!! Droga moja nie da sie powiedziec ze porod nie boli, bo boli, ale dzisiejsza medycyna funduje takie srodki znieczulajace wlacznie z tym ze na zyczenie wczesniej mozesz miec ustalona cesarka zamiast porodu SN. Ja Ole rodzilam 3,5h o 6 rano bylam w Szpitalu, a Ola przyszla na swiat o 9.30

Rodzilam ja bez zadnego znieczulenia, bo wtedy jeszcze ZZO nie funkcjonowalo na takim etapie jak dzis, a na kazde inne bylo juz za pozno, bo rozwarcie bylo duze. Nie mniej jednak nie znam piekniejszej chwili niz moment kiedy klada Ci Twoje dopiero co narodzone dziecko na piersi i wreszcie mozecie sie zobaczyc

Kiedys powiedzialam do Ł. ze od tego momentu na pewno wzielo sie stwierdzenie 'milosc od pierwszego wejrzenia'
tysia trzymam kochana za Ciebie kciuki na kiedy masz termin @ ? Moze my w ogole Nasza liste odswiezymy, ktos wie gdzie ona sie zapodziala ?