• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Kasiol a jednak dwie kreski :)

Ojej watek sie odczarowuje tylko na mnie bedzie znowu wisialo fatum. Ja sie malpuje w niedziele a oznakow jak na @ brak ani pryszczy ani bolu piersi ani cmienia w brzuchu,nic null

reklama
kasiol a jednak dwie kreski! Mówiłam :-) to odpoczywaj dużo i oby plamienie ustało :* kiedy masz do gina jechać żeby zobaczył czy wszystko ok?

Nuuuśka progesteron chyba za wysoki trochę patrząc na normy.. Kiedy masz wizytę u ginki?

Ja właśnie wracam od gina. Jednak jest to 10dc :-) owu na dniach- pęcherzyk 18,7 mm :-)

Patu$ka nie miej kochana takiego podejścia:* nie ma żadnego fatum :* a co do braku objawów @ to moze to dobry znak :-)

Nuuuśka Ty też tak nie mów!!! Jeszcze ja tu jestem niezafasolkowana także wiesz.. :-)

Ostatnia edycja:
natka nie wiem sama kiedy sie wybiore, eh.Progesteron chyba nie ma wiekszego znaczenia w I fazie cyklu z tego co pamietam choc pewnosci nie mam :-( Jeszcze sie skonczy na tym ze same we dwie tu zostaniemy, zobaczysz :wściekła/y: posypaly sie | | .

niby leże, ale bardziej boli jak leże niż jak wstanę ;/ nie wiem jak szybko działa tez Dup. ale jeszcze plamie-nie mocno-na szczęście nie żywą krwią tylko bardziej czerwoni różowatym śluzem ;/może bym się tak nie martwiła-ale wygląda to podobnie do rozkręcania się @ u mnie, no i ten ból brzucha:/ teraz o 23 kolejną tabletke mam łyknąc, czekam na ranek żz zmierze tempke i sprawdze plamnienie, mam jeszcze test jeden , nie wiem jak będzie ok, zrobie go w niedziele-żeby sprawdzić czy ciemnieje-bo ta słaba jest-pewnei dlatego ze po południu robiony , czułośc 25, no i po ciągłym lataniu do wc;/ no albo bo poziom spada... co za dzień
powiem Wam ze wkurzył mnie mój m. który stwierdził ze panikuje, bo wczoraj u Drzyzgi oglądał i jedna mówiła ze miała plaminie a była w ciąży,wiec pewnie panikuje!
DSC03357.jpg

Załączniki

• DSC03357.jpg
    DSC03357.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Kasioo faceci takich rzeczy nie rozumieja niestety...wiesz ta kreseczka jest tak spqbiutka ze wyglada na to ze np. Wczorqj mialas implantacje a wtedy takie ppamienie okoloimplantacyjne jest ok.
Dodam ze ja z Alexem dopiero tydz. O terminie miapam pozytywa..tez pozna implantacja. Moze ez nospe rozkurczowo jeszcze...

Agatko wzięłam, tez tak pomyślałam z drugiej strony , test jest 25, robiony trochę na siłę, w sumie latam od rana do wc , teraz tez...ale jest ciemniejsza od testu 10 z przedwczoraj-czyli cos urosło, jeśli wszytsko się dobrze ułoży-to raczej ovu nie było wtedy kiedy niby było;/
mojej siostrze z synkiem tez po dobrym tygodniu tylko ona nie plamiła...

Dpa tego albo mialas pozna implantacje albo masz plamienie okolookresowe mimo ciazy..b. duzo kobiet tak ma. A to moze byc przez pozna implantacje juz cos tak sie odkladalo to usuniecia ale hormon wzrosl wiec tylko plamisz. A powiedz duzo tych plamien masz ??
Kochana musi byc dobrze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry