• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Dzien dobry :)**

kasiol jak dzis temp.??? Czy krwawienie zmniejszylo sie ??

patu$ trzymam mocno &&&& zeby @ Cie ominela :-)

natka oj tak, dzien byl na prawde meczacy ufff...owulacja u Ciebie chyba jeszcze nie, prawda ?

Milego dzionka :*

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki :*

Kasiol ponawiam pytanie Nuuuśki- jak tam dzisiaj?

Nuuuśka owu jeszcze chyba nie, choć temperatura mierzona po krótszym niż zwykle śnie- bo spać poszłam dopiero koło 1, a zwykle 22-23. No ale nic nie dodawałam do pomiaru, najważniejsze, że były 4 h nieprzerwanego snu :-) a poza tym wydaje mi się, że dziś coś się z tej owulki kroi bo rano miałam dziwny silny ucisk w podbrzuszu (choć nigdy wcześniej tak nie miałam) a teraz jajnik strasznie boli, nie mogę się w pełni wyprostować nawet. Zobaczymy jak jutro tempka, a w środę i tak monit więc będzie pewność czy udało się owulkować bez pregnylu :-)

Doberek...

Wlasnie wrocilismy z gieldy :) Okupieni na zime czyli jeden krok do przodu.

Dzis termin @ ktorej nie ma...objawow brak jak do jutra sie nie pojawi to zatestuje jutro :) Bylam w rossmanie i trzymalam test w reku ale mysle nie nie dopiero jutro kupie...

Patu$ kochana, trzymam więc kciuki żeby @ się nie pojawiła :* i czekam z niecierpliwością na jutrzejszy wynik testu :-)
Ja dziś właśnie też zbieram się na małe zakupy i mam nadzieję choć trochę się obkupić :-)

Patus ja rowniez trzymam kciuki by @ sie nie pokazala. A powiedz mi Ty wiesz kiedy mialas owu ? Czy nic nie wiesz...

Dziewczyny probuje wybrac imie dla chlopca..
Emil, Marcel, Gabriel(chyba odpada bo w uk Gabriel to dziewczyna ??), Julian, Filip badz Philip, Maksym badz Maxym..
Chyba jednak zostanie Emil..hmm

Patuska no wlasnie wybor bedzie miedzy Emil a Marcel...ale jeszcze Kacper I Nathan (Nataniel) ladnie..ah przy Alexie I Vikim mi sie malo imion podobalo...
Alex miao byc Maciusiem a Viki Nicholasem I ma Nicholas na drugie.. bo stwierdzilam ze dziadkowie beda Mikolaj mowic a nie chce dziecku mieszac no I pisownia.. hehe.
Jak zobaczymy malucha to zadecydujemy..w szpitalu I tak bedzie mial baby z moim nazwiskiem na raczce. Wiec zobaczymy ktore imie nam bedzie bardziej pasowalo.

Wczoraj pogladalam zdjecia jak moje maluszki sie rodzily I jak rosly..jejku jakie to wzruszajace..a m oladajac zdjecia stwierdzil ze sie we mnie zako****e ponownie hehehe.

hej,
dziś o wiele lepiej, ale nadal trawa, dupka wzięłam, choc teraz bardziej martwię się czy nie namiesza mi teraz;/ biorąc go nie będzie ovu kolejnego-albo kolejny cykl się wydłuży, jutro dzwonie rano do gina się umówić-zrobi usg i zobaczy czy wszysko się oczyściło;/;/;/;/
chwilami daje rade, jakoś się trzymam , żeby za chwile beczec, bądź łapać zawiechy. Musze wziaść się w garść zanim w pracy sobie jeszcze narobię zaległości.
Patuś trzymam kciuki oczywiście mocno.
Akuku właśnie teraz jeszcze chłopaki imie dla brata pomoga wybrać:)

reklama
My dzis bylismy u Babci, jezusie ale sie obzarlam , az wstyd normalnie, ruszac sie nie da :zawstydzona/y:

kasiol ja nadal trzymam kciuki, czy powtarzalas test czy juz nie ?

patu$ super, ze @ jeszcze nie ma :D A tyle razy pisalas, ze zawsze mialas ja terminowo prawda ?? :happy: Czy jutro bedziesz testowac, czy jeszcze czekasz ?

natka zobaczymy jak jutro temperatura, masz racje, pewnie jutro bedzie spadek, albo i na odwrot, juz czasem nie nadazam za tymi Naszymi wykresami, strasznie pomieszane sa :zawstydzona/y:Ale w koncu musi byc dobrze !

akuku mnie bardzo podoba sie Marcel i Julian :happy: jeszcze troszke i juz maluszek bedzie razem z Wami :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry