• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Natka co się dzieje?
Kasiol, Nuuśka jakie ładne tempki dziś:)
Patuś widzę, że Ty już po owu... Szkoda, że nie zaczekała do jutra, ale zaciskam kciuki, żeby żołnierzyki dotrwały:) Najwyżej będzie dziewczynka:))))
Akuku normalnie taka jestem ciekawa tego Twojego wózka... A Ty mnie trzymasz tyle w niepewności..:) Gratki dla Alexa za ząbka i dla Ciebie za skończony 30 tydzień:) Ehhh fajnie jak 3 z przodu:)

Hejka!

paulinka no tak mysle ze to owu bo wczoraj jajniki dwaly ostro znac... Watpie zeby zolnierze dotrwaly,ale moze dzis Ł zawita do domu to moze bysmy zdazyli...ale czym ja sobie robie nadzieje:wściekła/y:

Zobaczymy jak tempka na dniach bedzie wygladac

A dajcie spokój dziewczyny! Naprawdę ciągle coś. Ostatnio mieliśmy w rodzinie trochę problemów, wypadek, znowu cykl stracony, a teraz jeszcze M znowu ma problemy z pracą więc teraz dojdą jeszcze problemy z kasą :/ i wali się wszystko po kolei.. Wszystkiego się odechciewa :/

natka głowa do góry! co nas nie zabije to nas wzmocni!
patuś jak ma sie udac to sie uda, a przy takich starankach to na córe:) moja kol. ma już 8 miesięczna córke Maryśke która była poczeta dzień po okresie:) a później zero staranek-była w takim szoku ,tym bardziej ze o zyna walczyli chyba ze dwa lata:)

Natka wiem o czym mowisz u nas tez kilka miesiecy temu byla taka syuacja. Ł mial wypadek do pracy nie chodzil i kasy brakowalo.

Ł. jak zmienial prace to tez wpadlismy w dlugi bo jednak miesiac byl najgorszy...ale juz wyszlismyz dolka i idziemy do przodu.

I wam tez sie wszystko ulozy...

Natka niestety jk sie wali to wszystko.. u nas problemy zdrowotne..finansowe...az szkoda gadac.
Ale trzyma kciuki by szybko minely..zreszta ja tez pragne konca problemow... brr.

A jeszcze jestem tak wsciekla o te kola bo 26 f wlasnie wyzucilam do smieci.. za ta kase kupilabym staniki do karmienia...

A co do wozka to m porobil zdjecia aparatem I musze znalesc kabel usb bo nie mam w laptopie wejscia na karte. To poszukam I wstawie jak sie tak niecerpliwicie..ba ja tez sie niecierpliwilam a teraz wsciekla chodze przez glupie kola... m mowi zebym juz o thm nie myslala ale ja wiem ze kase potrzebuje n co innego teraz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry