• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

hejka!

U nas tez posprzatane choinka ubrana obrusy poprasowane. Gotowanko od poniedzialku.

W 1 dzien swiat my mamy gosci a w 2 my szalejemy po rodzinie :)

Nie wiem czy zajrze do wigilii,ale w razie czegos ju zycze WAM spokojnych i wesolych Swiat. Wymarzonych 2 kreseczek w Nowym Roku i duzo sily do walki :*

Wesolych Swiat 4.jpg

Załączniki

• prezenty.jpg
    prezenty.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 32
  • Wesolych Swiat 4.jpg
    Wesolych Swiat 4.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 29
reklama
hejka!

U nas tez posprzatane choinka ubrana obrusy poprasowane. Gotowanko od poniedzialku.

W 1 dzien swiat my mamy gosci a w 2 my szalejemy po rodzinie :)

Nie wiem czy zajrze do wigilii,ale w razie czegos ju zycze WAM spokojnych i wesolych Swiat. Wymarzonych 2 kreseczek w Nowym Roku i duzo sily do walki :*

patu$ wzajemnie kochana !!! duzo spokoju i wszystkiego co najlepsze i najpiekniejsze dla Ciebie i calej Twojej rodziny :* !!

natka Twoja temperatura nawet jesli zaburzona to nadal bardzo wysoko...mnie to pachnie fasolka jak nic. Na prawde, Bo to az kurde niemozliwe !! Kiedy bedziesz powtarzala bete ?

Patu$ka bardzo dziękuję kochana :* i Tobie również wszystkiego dobrego na święta, spokoju i miłej rodzinnej atmosfery :-)

Nuuuśka no z tym się zgodzę- tempka piękna jak jeszcze chyba nigdy nie miałam! I jak na mnie to mimo wszystko bardzo stabilna ostatnio :-) co do bety to chciałam iść w poniedziałek ale nie wiem czy dam radę z pracy wyjść... Nie wiem co powiedzieć w pravy, w sensie jaki powód podać.. No a poza tym wczorajszy negatywny test jakoś tak mnie dziwnie do tej bety zniechęcił :-( a jeszcze na dodatek ostatnim razem tak mi kiepsko krew pobrała że mam takiego siniaka że na święta to będę nieźle wyglądać :p także zobaczymy jak z betą ale jeśli już to pon albo piątek bo wtedy mam wolne :-)

witam.

A co tu takie tłumy? Widzę że przygotowania ida u wszystkich pełną parą ;)
My dzis z małą zaliczyłysmy zakupy. Jutro jeszcze czeka nas wyprawa po kilka drobiazgów, ale to juz na spokojnie.
Mam upiecozne ciasteczka - 2 rodzaje. Na szczescie poniedzialek / wtorek mam wolne wiec sobie wszystko porobie. Wigilia u rodziców, swieta tez w rozjazdach. Chociaz pewnie wieczorkami beda u nas goscie. tradycyjnie pieke ciasto do rodziców i tesciów, i robie sałatki. Wiec zawsze czesc sobie zostawiam, częśc biore ze soba. No i zawsze rodzicie tez wałówke zapakuja ;)
Najbardziej sie ciesze ze to ostatnie nasze swieta na stancji, kolejne juz we własnym domku .... :-) i to jest w tych swietacj najpiękniejsze :-):-)

Hej ja dzis sie pol dnia meczylam ze skurczami co 4-5 minut... na szczescie minely...tzn. sa ale zadziej...

Chcialam wam juz zyczyc wesolych swiat tak w razie jakbym nie miala ja wejsc na neta..choc ja teraz sie oszczedzam I pewnie zajrze.

Dzis dostalam list ze szpitala I w koncu wiemy co jest m..tak jak myslelismy ma kamienia w nerce lewej I dosc spory bo 6 mm... napisali w liscie ze moze sam wyjdzie ale m ma przyjsc na wizyte I moze cos pomysla..mysle ze 6 mm to troche duzy by sam wyszedl I niech mu dadza np. Tabl. Na rozbicie go na kilka mniejszych... biedny nameczy sie z tym "rodzeniem" kamienia .. dzis I wczoraj mial silny atak I az sie boje ze ja na porodowke a on na IP .

Zmykam spac dobranoc

Cześć dziewczynki :*

Widzę że dzisiaj żadna nie znalazła ani chwili żeby tu zajrzeć :-) pewnie przygotowania pełną parą! :-) u nas już wszystko wysprzątane, pierniki olukrowane, bigos zrobiony :-) i w końcu trochę odpoczynku... No ale jutro do pracy jeszcze, zresztą w wigilię też. Ale później to już tylko świąteczne odpoczywanie :-)

Akuku dziękuję za życzenia :* a Tobie kochana życzę przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania :-) i oczywiście spokojnej rodzinnej atmosfery w te Święta :-)

hej hej dziewczynki :*

natka tempka nadal ladna kochana, idz na ta betke !! Co to znaczy ledwo widoczny ? golym okiem czy pod swiatlo ??

akuku Tobie tez kochana Wesolych, Radosnych Swiat w gronie najblizszych :* :tak: i szczesliwego rozwiazania !!

tysia a ja chyba nie doczytalam - pojawila sie juz Twoja @ ??

kasiol a Ty gdzie sie podzialas ???? haaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo !! :-)

U Nas juz wszystko prawoe zrobione, wczoraj popsrzatalismy kuchnie i lazienke, dzis jeszcze zostaly podlogi i lodowka, podlogi zrobi rano Ł. bo ja w pracy siedze, a lodowka chyba poczeka :-p Ale ciesze sie ze zdazylismy, no i dzis musze sie wziasc za spakowanie prezentow :tak:

Milego dzionka dziewczynki :***

Witam.

Nuuuska - @ przyszła. I to jak....Słuchajcie takie @ to ja mam raz na dwa lata.... Wczoraj cały dzien było mi niedobrze i rzygac mi sie chcialo (za przeproszeniem). Od pasa w dół wszsytko tak bolało że myslalam ze zejde. Prawie jak przy porodzie.... Jak na złość caly dzien sama z Aguska...Na szczescie dzis juz lepiej. No i pierwszy raz od dluzszego czasu sie poryczalam jak @ przyszła (chociaz sie jej spodziewałam), bo minal wlasnie rok staranek....

Zaraz po nowym roku robimy badania nasienia. Mój G teraz na skzolenia do Lbn jezdzic bedzie w weekendy wiec bedzie mial "po drodze" ;) I chce wszystkie hormony powtorzyc. Jak sie ze wszystkim strescimy to mam nadzieje ze w kolejnym cyklu damy rade HSG zrobic. HSG robi sie zaraz po @ prawda?

reklama
Nuuuśka nie dam rady iść na betę, dopiero w piątek ewentualnie choć szczerze to ja już straciłam chyba nadzieję. Wydaje mi się że jednak te testy 10 to do d** są :/ bledzioch w tym "przepisowych" 5 min naprawdę ledwo widoczny, tylko pod światło. Po jakichś 8-10 min widoczny gołym okiem ale to się już oczywiście nie liczy :-(

Tysia hsg robi się zaraz po @, najlepiej do 10 dc.

A ja się chyba czymś strułam :/ od rana tak mi niedobrze że czuję się jakbym miała zwymiotować :/ chyba wychodzą moje wczorajsze "mieszanki żywnościowe" :-( oby do jutra przeszło!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry