natka uwazam ze powinnas jak najszybciej zadzwonic do swojego lekarza, powiedziec mu o tym wszystkim bo to juz za dlugo trwa zeby bylo takie 'zwyczajne' zwlaszcza ze od dluzszego czasu mialas regularne, ladne cykle.
Slyszalam o przypadkach gdzie beta wychodzila negatwyna mimo ciazy, tylko z kolei w tym momencie powinna zostac juz wykryta w krwi skoro testy ja wykrywaja. Powtarzalas dzis test ??
potwierdzam to co napisala
paulinka - ginekolog nawet w takim stadium moze juz stwierdzic plamki na jajnikach wskazujace na ciaze, jesli nie byloby widac zarodka. Nie ma na co czekac na prawde kochana !
U mnie wielka niewiadoma. Rozmawialam wczoraj telefonicznie z ginekolog, mialam przyjsc ale jestem tak zasmarkana ze strach byloby sie piojawiac bo sama lekarek bym zarazila

Mam przepisany Estrofem, bo poprzedni sie juz skonczyl,mam brac CLO w tym cyklu, ale widze sie z gin dopiero 8-go z racji Swiat i Sylwestra :/ W styczniu bedziemy powatrzac badanie nasienia Ł. i niestety gin wczoraj powiedziala ze nie wie czy nie trzeba sie bedzie zastanowci nad powtorzeniem laparoskopii, bo podczas tamtej w sumie nic oprocz droznosci nie bylo robione a powinno. Nie wiem, zobaczymy. Do bani.