• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Patuśka ale tempka ładnie wygląda, więc kciuki będę trzymać:) He he Twoje dwie kreseczki i święta będą jeszcze piękniejsze:)
Tysia a Ty kiedy się @ nie spodziewasz? Wyrobisz się z prezentem świątecznym dla nas jako trzecia?

Patuska - ładnie ci sie tempka trzyma ;) Trzymam kciuki ;)

Paulinka - ja mam dzis 28 DC (idealnie jak Patuska) takze @ lada dzien. Cykle zdarzały sie nawet do 33 dni, wiec czekam na @ cierpliwie. Nie mam złudzen ze sie nie pojawi bo nic na to nie wskazuje. Cykl moze byc dzwiny bo pierwszy po odstawieniu ziółek. Jesli @ sie nie pojawi to testuje dopiero 24 grudnia (34 dc).

Dziewczynki byłam na becie, trzymajcie kciuki! :-) wynik popołudniu lub pod wieczór...

Patu$ka a może zatestuj? :-) tempka nie wygląda jakby zwiastowała @ :-) trzymam kciuki :*

Tysia a Ty nie zamierzasz testować?

patu$ bardzo ladna temperatura, powiem Ci szczerze ze mimo iz ten cykl masz juz z powiedzmy dokladniejszym pomiarem to wykres na prawde sliczny :)

natka trzymam mocno kciuki, ale ja wiem ze to fasolcia :blink:

reklama
Nie mam już dupka, dlatego myślę że w razie czego pojadę do gina po receptę.. Wszystko zależy od dzisiejszego wyniku bety :-)

Patu$ka ja też czuje zbliżającą się @ i to od kilku dni a na razie jak jej nie było tak nie ma :-) także kochana mimo wszystko trzymam kciuki! :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry