• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
hej
ale jestem zabiegana dziś, tempka ładna , ale test negatywny, dzis juz na betke za póxno-a chyba bym ją zrobiła-bo kreci mi sie w głowie dziś jak nigdy w zyciu- chyba ze to spada progesteron i tak reaguje, albo pogoda, albo stres kontrolny.... tak czy siak siedze w pracy i na betke nie zdąże bo do 12 jest...wracam do drukowania do kontroli.... zajże po 15
miłego dniaaa:)

kasiol piekna ta Twoja tempka :) ilu dniowa Ty masz FL ? 16-dniowa tak ? no to teoretycznie jutro juz powinnas dostac @...:happy: a na tescie nawet bladziocha ?

natka kciuki kochana za wizytke na pewno uslyszysz same dobre wiesci :-)

Suwaczek to dopiero po weekendzie bo musiałabym komputer włączać a jestem wykończona i zaraz idę spać :-) a w weekend jeszcze mam zjazd także chyba nigdy się nie wyśpię ;-)

Natka ale super wiesci gratuluje ;)

Hej ja na sekundke..nie odpisze bo padam na twarz.. emis spi a ja robilam f1 na tort dla m...tzn f1 bedzie stala na torcie...jutro bede konczyc a tu zdjecie jak mi wyszlo..jeszcze kilka detali... dobra zmykam buziaki.

reklama
Kasil jak tempka ??

A tu skonczony tort

Załączniki

• 20140315_130010.jpg
    20140315_130010.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 43
  • 20140315_130054.jpg
    20140315_130054.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 37

Nowe wątki

reklama