Też tak właśnie myślałam paulinka ale jak poczytałam w necie to raczej niemożliwe bo ponoć ból po pęknięciu torbieli jest masakryczny i może być gorączka itd a u mnie ból był tylko rano a później cisza. sama nie wiem... w sumie to i tak jestem nastawiona na to że pewnie i tak dzieci już nie będziemy mieć patrząc na to wszystko, ale chciałabym mieć jakąś orientację jeśli chodzi o to kiedy się @ spodziewać i z tego powodu fajnie by było żeby te cykle były w miarę regularne. ale zobaczymy co będzie. czuję że @ lada dzień się pojawi, zresztą dziś cały dzień latam do wc bo wydaje mi się że już jest 
w każdym razie jak już @ przyjdzie i będę jechać na monit w przyszłym cyklu to zapytam co to mogło być jeśli nie owulacja.
w każdym razie jak już @ przyjdzie i będę jechać na monit w przyszłym cyklu to zapytam co to mogło być jeśli nie owulacja.
Ostatnia edycja:
codziennie czekam na wzrost i on musi przyjść! będziesz mamą po raz kolejny! Małgośka cię wspiera , jestem tego pewna! tylko ty sie nie poddawaj, jesteś sama to pisz, pogadamy. Wiem ze ostatnio cisza, ale to da się zmienić;-)wiem jak ważne jest się wygadać... wczorajsze plamienie to takie dziwne jak na tyle dni po owulacji, wiec moze to implantacja? jak tak, to teraz powinna zacząć rosnąć. Może coś się u ciebie zmieniło-np masz chłodniej w domu? palicie wieczorem? wieczory sa chłodne-u mnie to bardzo zmieniało tempke! zresztą najważniejsza jest tempka później-ze nie spadła