• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

kasiol nie stresuj się bo to niewskazane :tak: a co do mnie to jedyny plan jest taki że pojadę na monit koło 14-15dc i tyle... zobaczymy co dalej, jak będzie owu to fajnie a jak nie to nic nie zrobię... Nie przeskoczę pewnych rzeczy niestety :-(

reklama
Hej dziewczyny :):)

My wczoraj spedzilismy z Alexem caly dzien w szitalu robi prowokacje z orzechami wloskimi czy jest Alex uczulony... testy alergiczne skorne jak i z krwi wskazuja brak alergii .. a po prowokacji alexowi spuchl nos jakby byl zlamany,usta spuchly, katar,czerwone oczy..masakra ;( dostal syrop odczulajacy ale mu sie pogorszylo i musieli dac sterydy dozylnie... co chwile mu mierzyli cisnienie sprawdzali czy nie ma dusznosci itd.
Emilek caly dzien spedzil z babcia ja go nakarkilam rano potem przyjechalam o 14 i dopiero o 20 jadl.
Myslalam ze mi cycki pekna!

Ale byl grzeczny wiec spoko.. jak przyjechalismy i juz go nakarmilam .. to zakiast do mnie chcial do taty ! Co ja mu raczki wystawialam i mowilam choc do mamy to wtulal sie w tate ;) a jak ja go mialam to sie wyginal do taty haha.

Dobra ide sprzatac bo sie namnozylo roboty w domu ;(

Hej,

U mnie tyle roboty w pracy od rana że masakra! Ale na szczęście wszystko co pilne już porobiłam i mogę zrobić małą przerwę.

tysia a Ty nadal urlopujesz czy już do pracy musiałaś wrócić?

nuuuśka jednak się udało i owu była tak że serduszka wpasowały się w sam raz :tak: super!

akuku ale Ty masz przeboje z tymi alergiami chłopaków... Ale najważniejsze że już jest wszystko pod kontrolą :tak:
A jak tam sytuacja w pracy? Byłaś na rozmowie z managerem?

Miłego dnia:*

Natka bylam raz to managera nie bylo.. mial oddzwonic nie oddzwonil..potem poszlam to przypadkowo go spotkalam to wzial moj nr tel i powiedzial ze zadzeonia do mnie we wtorek i ze on myslal ze ja sie zwolnilam .. heh.
No i teraz czakam..

hej dziewczynki

Co do mojej owu, to nie wiem niestety do konca kiedy byla, na enpr ustawilam ja tak...heh jak mnie by sie bardziej podobalo :P no ale na FF owulacje mi system wyznaczyl na 12dc takze wtedy byloby licho. No nic zobaczymy choc mnie tez wydaje sie ze owu mogla byc w 12dc niestety, wtedy bol byl bardzo intensywny, rowniez w nocy a kolejnego dnia juz nie :zawstydzona/y:

akuku i co dzwonili ??? Ja Ci powiem ze to co sie dzieje teraz w zakladach pracy to jest na prawde smiechu warte ! mnie wczoraj dolozyli wiecej obowiazkow za dziewczyne ktora przychodzi do Nas na 3h dziennie wprowadzac porady lekarskie i skierowanie do systemu bo taki jest wymog od 2014r. a okazalo sie, ze robila to niedokladnie, i z samej poradni Naczyniowej jest od poczatku roku ponad 1000 niewprowadzonych skierowan....kazano mnie to robic, ale sie zbuntowalam i powiedzialam ze po pierwsze nie ma szans na robienie tego w rejestracji przy ludziach, bo do tego potrzeba spokoju i skupienia sie zeby sie nie pomylic, a poza tym zart ze mam wykonywac czyjas prace za ta sama stawke ??? :confused:

kasiol jak sie czujesz ??? :)

Ostatnia edycja:
reklama
hej
nusska mi czesto pokazywał program owu w 12 dc jak mialam w 14, w tym cyklu zaznaczył tez dzien wczesniej wiec to tak nie do konca-staranka idealnie:tak:no i piekny skok:tak:trzymam kciukasy za was:*****
teraz najblizej jest tyska, akuku, nuska i natka:) obyscie szybko do mnie dołączyły:-D
u mnie raz ok, raz tak sobie... musze czesto cos skubac zeby mnie nie mdliło;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry