• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Nuska nikt nie dzwonil...chyba sie tam przejade dzis ;(

Moj chrzestny sie powiesil wczoran wieczorem ;( bardzo glfajny spokojny facet...ale jego zona go zgnelbila ;(;( jak mi zal ;(

Niektore baby sa ...ahh szkoda slow ;(

Nuuuśka ja myślę, że owu u Ciebie była tak jak zaznaczyłaś albo dzień wcześniej :tak: tak czy siak myślę, że serduszka wpasowaliście idealnie! Trzymam kciuki za to, by był efekt w postaci dwóch kreseczek :-) &&&&&
Co do pracy to dobrze zrobiłaś, że się zbuntowałaś. Jak się człowiek nie odzywa tylko potulnie robi co mu dają to zwalają mu na głowę coraz więcej roboty- wiem z własnego doświadczenia bo kiedyś sama siedziałam cicho jak mi dowalali kolejne sprawy do zrobienia...

akuku przykro mi z powodu chrzestnego...

U mnie strasznie dużo roboty... a jutro prawdopodobnie będą dzwonić z kliniki gen. w sprawie wyników M. i moich. Trzymajcie kciuki żeby wszystko wyszło ok...

hej
akuku przykro mi z powodu wujka :(
tyśka wizyta 14 :) na 12:30, na szczescie okazało sie ze kadrowa źle wyliczyła urlop m. i ma jeszcze 4 dni więc pójdziemy razem :)
nuśśka oby już tak wysoko zostało:) chyba jakoś podobnie twój termin @ która nie przyjdzie i moje usg:) co do obowiązków dziewczyny maja racje postąpiłaś prawidłowo:tak:
natka co tam jak samopoczucie?czekam na wyniki i trzymam kciuki;-)

Kasiol to byl moj kuzyn i byl tez chrzestny i mial 43 lata :(

Z pracy dalej nie zadzwonili ..ja dzwonilam wczoraj ale oczywiscie nie ma nikogo z kim moglabym porozmawiac... ;( kur.wa kolejna wyplata bedzie mniejsza ;(

Ide robic ciasto drozdzowe ze sliwkami ;);) ... a waga spada powoli ale spada ;) z czego sie ciesze bardzo ;)
Ja jak sobie wsadze w glowe ze jestem na diecie to po kilku dniajlch sie zazeram jak swinka..a tak jem sobie na co mam ochote ale z glowa ;)
Dzis pofolguje bo i chipsy mam i drozdzowe upieke ale raz mozna ;)
A ze kruszonka juz zobiona i sliwki obrane to drozdzowy przelozyc nie moge a chipsy chodza za mna juz od dluzszego czasu ;) haha ;)

Akuku bardzo przykre to co spotkało Twojego chrzestnego. Niech teraz sobie śpi spokojnie- tam żona już go nie będzie gnębić..

Nuuśka ból jest zawsze przed owulacją, a nie w trakcie, więc jak dla mnie to trafiliście idealnie w synusia:) He he no i zaciskam:)

Kasiol już się nie mogę doczekać Twojej wizyty:) Ja chcę bliźniaki:))))

Tysia, Natka:*****

kasiol samopoczucie u mnie ostatnio lipa więc za dużo się nie odzywam.. A na telefon z wynikami nadal czekam, popołudniu dopiero będzie prawdopodobnie bo tak będzie lekarz w klinice.
Ale ten czas leci, Ty jeszcze dwa tygodnie i masz wizytkę :-)

akuku masakra w tej Twojej pracy... Nieciekawie tak kolejny miesiąc bez wypłaty...

Dzięki dziewczynki za kciuki, ale u mnie w tym miesiącu nici z dwóch kresek. Wczoraj bolał mnie brzuch na @. A ostatnio mam tak ze mniej więcej 5 dni przed @ boli mnie brzuch. Także zapowiada się ze małpa jak zwykle w terminie, zaraz po weekendzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry