• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

kasiol zobaczymy co będzie, czekam cierpliwie co się z tą moją tempką wydarzy:-)
A co do Ciebie to nie martw się na zapas, na pewno to nic groźnego z tym guzkiem, może Ci macica uciska jakąś żyłę i robi się takie zgrubienie? Ginka na pewno rozwieje Twoje obawy:tak:
Co do brzucha to ja też tak miałam, sama się dziwiłam że tak szybko są takie zmiany. Nawet zdjęcia robiłam co tydz i porównywałam hehe:) także wierzę że już Ci brzuszek urósł :tak:
Zazdroszczę zmywarki :-) my też się zastanawiamy nad zakupem:-)

reklama
Nie wiem czy wszystkie macie moja stronke tortowa w razie czego wstawiam fotki.

Jutro ide do pracy na 9 :(

Dzis 29 dc i czekam tak do 35 dc bo wydaje mi sie ze owu mialam 18-20 dc .
Ale watpie by sie udalo..

Zapomnialam zdjec wstawic :D

Załączniki

• 1413128061361.jpg
    1413128061361.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 69
Hej,

ja wczoraj calutki dzień poza domem, tak jak wyszłam przed 9:00, tak wróciłam dopiero po 23:-) także dziś musiałam trochę ogarnąć dom i dopiero mam chwilkę żeby sobie odpocząć z kubkiem pysznej herbatki :tak:

kasiol
no jednak jak widać tempka poszybowała w górę, ale jeszcze nie wstawiłam granicy bo się boję że jutro jednak spadnie ;-) ale mam nadzieję, że nie, że owu będzie potwierdzona jutrzejszym pomiarem i wreszcie wszystko u mnie wraca do normy!! A Ty kochana już niebawem wizytka :tak: ale super :-) wreszcie zobaczysz swoje maleństwo (albo maleństwa:-D) :tak:

nuuuśka jednak @ przylazła... kurczę :-( a jaki plan na ten cykl? Teraz masz histero?

akuku widziałam już na fb torcik :tak: cuuuo :tak: a na ile godzin jutro idziesz do pracy?

Natka tak myslalam ze tak bedzie z Twoja tempka ;) oby sie potwierdzila ;);)

U mnie jesli sie znowu nie udalo to wracam do pomiarow ..choc nie chce..ale teraz hest tak nieregularnie ze szok a tak to chociaz bede wiedziala kiedy @ przyjdzie mniej wiecej.

reklama
Hej:-)

kasiol no, mam nadzieję że teraz już nagle nie spadnie ;-) choć o dziwo ovufriend mi tak samo granicę ustawił-jak nigdy.
A Ty jutro wizytka, prawda? O której masz?

akuku miłej pracy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry