reklama

Staraczki luty 2013

Nuuśka co TY bierzesz na poprawę śluzu? U mnie plamienie, więc @.. Ale od nowego cyklu muszę coś na śluz wziąć, bo tak to prawie go nie mam...

reklama
Natuska, patuska no nie wiem czemu mam drugi skok :/:/ hmm
Zrobilam test owu I jeszcze kreska jest jasniejsza niz kontrolna, ale ciekniejsza niz wczoraj. Zrobie dzis test.jeszcze o 17.

Mysle ze ten skok byl spowodowany tym bolem glowy ... Mam nadzieje ze jutro tempka spadnie...
I wzrosnie ladnie 2 dni po pozytywnym tescie owu :-)

Nuska do mnie tez mowia Agus odpusc :-P
Jak widac mi tez nie wychidz, nie jestes sama.

Bylam w pracy , fajnie jest wrocic do domu rano hehe, na sniadanko I kawke :-)

Zaraz jedziemy odebrac Victorka :-)
Milego dnia

Natuska, patuska no nie wiem czemu mam drugi skok :/:/ hmm
Zrobilam test owu I jeszcze kreska jest jasniejsza niz kontrolna, ale ciekniejsza niz wczoraj. Zrobie dzis test.jeszcze o 17.

Mysle ze ten skok byl spowodowany tym bolem glowy ... Mam nadzieje ze jutro tempka spadnie...
I wzrosnie ladnie 2 dni po pozytywnym tescie owu :-)

Nuska do mnie tez mowia Agus odpusc :-P
Jak widac mi tez nie wychidz, nie jestes sama.

Bylam w pracy , fajnie jest wrocic do domu rano hehe, na sniadanko I kawke :-)

Zaraz jedziemy odebrac Victorka :-)
Milego dnia

tak sobie mysle ze ten drugi skok to raczej nie jest nic niepokojacego,jutro albo po jutrze powinna spasc skoro testy juz cos tam pokazuja,i wzrosnac i najlepiej by bylo zeby tak conajmniej 16-18 dni byla na wysokim poziomie a potem po swietach tescior dwie kreseczki i pelna radosc.

ja teraz tak mysle jak u mnie bedzie wygladac tempka jutro. Prubuje en enpr opanowac i powiedzcie mi. Dzis mam spadek a jak jutro bedzie wzrost badz tempka na podobnym poziomie to na dzisiejszej tem powinnam ustawic granice wyzszych temperatur?

Patuśka jeśli mierzyłaś tempkę 45 minut wcześniej to powinna być w okolicach 36,67... Za każdą godzinę dodajesz 0,1. Myślę, że ona chyba powinna się jeszcze jutro utrzymać na niższym poziomie. A granicę to nie wiem. Patrzyłam kiedyś na wykresach jak ustawiają, ale jedyny wniosek taki, że każdy jak mu się podoba:) Jedni na ostatniej niskiej inni jak jest taki skok jak u Akuku dwudniowy to na tej w środku. Jeśli chcesz to mogę podpytać gdzie granicę ustawić.

no a ze mam termometr z jednym miejscem po przecinku,ustawilam ta nizsza i zaznaczylam jako zaburzona. Zobacze jutro jak bedzie z ta temperatura.

Oooo jesli mialabys kogo to bym prosila. Bo co do tej granicy to jestem zielona

Ja tu do was na chwilkę w sprawie granicy. :-) Granicę wyższych temperatur zaznaczamy wtedy gdy mamy 6 niższych temperatur z 1 fazy i 3-4 wyższe z fazy lutealnej. Jest to dzień przed skokiem temperatury czyli ostatni dzień niskiej.;-)

Jeżeli są jeszcze jakieś pytania to odpowiem w miarę moich możliwości ;-)
Możecie pisać na PW:tak:
Ja popijam ten cykl zioła ojca sroki nr 3 fajnie mi po nich śluz widać ten właściwy :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
tak, bol przy owulacji moze byc taki jak na @ takze implantacji moze towarzyszyc podobny bol

Ja sobie farbe na wlosy nalozylam,i mam jakies pol godzinki:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry