reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Ooo dowód dla Emilka? Szybko:-) zawsze myślałam, że dla takiego malucha wystarczy paszport:-)
to trochę odwiedzin i tak zaliczycie, a w sumie może to i dobrze, że nie macie mega napiętego grafiku bo będziecie mieli czas, żeby chociaż trochę odpocząć:-)

Natka z dlwodem mniej zachodu dla mnie..choc pewnie paszporty tez im zrobie.. chodI mi o to ze jak gdzies lecimy to nie musze szukac strony ze zdjeciem w paszporcie kazdym tylko mam wszystkie dowody razem i juz. Tak mi wygodniej no i dowod jest za darmo albo za jakies grosze..

Aha, no to chyba że to kwestia wygody:-) nigdy nie patrzyłam pod tym względem:-) zaglądałam dziś rano z ciekawości co tam się dzieje na sierpniówkach i widziałam że szaleństwo zakupowe :-):-) co tam ładnego pokupowałaś??:-)
Ja odebrałam używki od kuzynki i pokupiłam trochę dodatkowo także muszę teraz zrobić przegląd co mam, jakie rozmiary i ile sztuk :-) żeby wiedzieć co ewentualnie dokupić:-)

A mam takie nietypowe w sumie pytanie:p bo byłam w kilku sklepach i wszędzie mi mówili, że łóżeczko dla dziecka powinno być rozłożone jakieś 4-6tyg wcześniej. No ale oczywiście głupia nie zapytałam po co :P więc zapytam Was:-) jak to jest, o co chodzi? Farba musi pooddychać czy co (choć niby używają jakichś bezpiecznych fabr i lakierów).

Dzięki:-)
Ale ma Emilek frajdę hehe:-) to super, że tyle pokupiliście, będziecie mieć zapas i na później:-) a te sukieneczki wszystkie maleńkie to normalnie cuuuuda:-) mój M. jak zobaczył to zrobił wielkie oczy i się pyta "jak to takie malutkie to jak my małą w to ubierzemy?" :-D

hej
ale mały słodki model:)
a płaszczyk dla małej elegantki:):):):)
to mnie zaskoczyłyście z tym łóżeczkiem- wczoraj właśnie m. pogoniłam ,że mieszkanie nie wymalowane a on planuje wyjazd z kolegami zamiast się uwijać, dopóki nie wymaluje sypialni nie wystawiam kołyski ...
Akuku połowa 34 tygodnia:) już nie mogę się doczekać:) ciekawe jak ułożenie na usg... po weckendzie majowym mogę śmiało rodzić:) obyyyyyyyyyy:)

akuku no zapewne za duże bo większość mamy na 62 albo i 68 cm :-D haha M. stwierdził że on chyba Małej przebierać nie będzie bo ma za duże łapy jak to określił :P

kasiol no mi właśnie tak w sklepach wszystkich mówili, że 4-6 tyg wcześniej. I dlatego też tutaj Was zapytałam bo sama byłam w szoku :-) no to faktycznie M. musiałby się uwijać z tym malowaniem żebyście zdążyli z wszystkim, bo jeszcze Felek zdecyduje że chce wyjść wcześniej i za miesiąc będzie już z Wami :-)

reklama
hej
:)
po wczorajszej wizycie jestem troszkę zmieszana:):(
mały ma ok 2300 -tak po środeczku, termin z @ 25.05.2015 ale z usg jak zwykle 22:) co się zgadza z owu:)
no ale rozwarcie na opuszek palca!:szok: w karcie mam wcześniej-3/0/0 a teraz 2/1/0 i jakiś rysunek . Powiedziała ,że jest duża szansa na wcześniejszy poród-ale nic nie mówiła o tym ,żeby się oszczędzać. Do pracy chodzę do czwartku jeszcze 3 dni-ale mama mi schize nadała, bo położne mówiły ,że to niebezpiecznie tak pracować z rozwarciem... ja za to czytam, że można tak chodzić i do po terminie i może się zacząć za 2 h. Nie ma reguły.
Powiedziała,że trochę wcześnie -najlepiej jeszcze ,zeby przeciągnąć do 36-37 tygodnia ale widząc moją datę urodzin 9 maj mówi-może w urodziny się uda:)Nic nie straszyła, nic nie zalecała... w końcu jest moim lekarzem ale sama nie wiem ... z Kali nie miałam rozwarcia wcześniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry