reklama

Staraczki luty 2013

Akuku Majka bardzo ładnie:) I Magdalena też mi się podoba:) z Amelią to się niestety już baaardzo osłuchałam, bo w moich okolicach to się ostatnio same Zuzie i Amelki rodzą:)))) Moje imię nr 1 to Ninka:) Podoba mi się jeszcze Blanka i Liliana, Majka właśnie no i Milenka też:) Poza tym Zosia, Pola i Nadia:))) He he taka króciutka lista:)))))

Aha a Amelia to nazwa łacińska tej choroby, kiedy dzieci mają takie krótkie zniekształcone kończyny- takie kikutki....Ale to tam nieliczni wiedzą i imię raczej na tyle popularne, ze małej nikt nie będzie z tego powodu prześladował:)

Natka Julka podoba mi się:) I ostatnio jakoś tych małych Julek nie za dużo się urodziło... Ja miałam prababcię Juliannę i wszyscy na nią Julka mówili:)

reklama
Akuku a chłopaki to się pewnie cieszą, że teraz w końcu siostra będzie? :-)

Paulinka no ja myślę, że dużo jest fajnych imion :-) jak tak zaczęłam czytać w necie różne imiona to naprawdę jest w czym wybierać:tak: Ninka też ładne:-) a co do Julki to u nas właśnie o dziwo też niedużo jest, choć niby dość popularne się to imię ostatnio robi.

Ja niedawno wróciłam od lekarza (miałam dziś wizytę na NFZ), wszystko ładnie, mała szalała jak nie wiem! Z tego wszystkiego zapomniałam o ten poziom wód zapytać ale niedługo u mojego ginka wizyta to się podpytam co i jak.

Paulinka magdalena odpada bo m nie chce .. ppdob mu sie Maja..Milenka to ulubiona wnusia mojego m rodzicow haha wiec odpada.. no nic bedziemy myslec..choc chyba zostanie Amelia..nie wiem.

Natka Viko sie cieszy..Alex wolal brata ale juz sie pogodzil ze bedzie dziewczynka i wyboera z nami imiona ;) choc ostatnio powiedzial ze jesli jednak urodzi sie chlopiec to..i podal jkiws tam imie haha.

Hehe może Alex ciągle ma nadzieję, że jednak będzie chłopiec skoro z tym imieniem tak wyskoczył ;-) ale na pewno jak tylko zobaczy siostrzyczkę to od razu zapomni, że wolał brata ;-)

hej
akuku jaki ładny suwaczek:) słodka dziewuszka:)a u was z wizytami teraz jak? rozumiem ,że na początku ciąży mają zlew i czekają aż minie 12 tydzień, ale później to co miesiąc?
my mamy wizyte 13-poniedziałek:) oj jakbym chciala usłyszeć ,ze coś się skraca ,przygotowuje, ale pewnie nic z tego:) mam nadzieje ,że zgodzi się żebym wpadła po samo zwolnienie za dwa tygodnie dopiero-chce L4 od 1 maja dopiero, a teraz urlopik:)

Kasiol teraz juz zadnego usg mkec nie bede ..tzn jade do polaki to prywatnie 4d zrobie..a tak to tu polozna za tydzien chyba. I pozniej w 28tyg i jakos tam dalej.

Kasiol to w poniedziałek pewnie ostatnie podglądanko małego?:-) myślę, że ginka raczej problemu nie zrobi z tym zwolnieniem, przecież to już prawie końcówka:-)

Akuku a kiedy do Polski lecicie?

reklama
Natka no mojej mamy nie bedzie.. pojedziemy odwiedzic tesciow.. brata z bratowa i synkiem i tyle pewnie.. jedziemy glownie zrobic dowod dla Emilka i oczywiscie usg haha. Pijem kebaby bo tu nie ma haha jakies polskie jedzonko..ale tylko tydzien wiec szybko zleci.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry