Akuku jaki on już duży!!! Kurcze rosną te dzieciaki.... Fajniutkich masz tych syneczków

Kasiol prace widzę wre

Jak tak szaleje to może od tego brzuch twardnieć... No ale nic nie poradzisz, raczej się małemu nie da wytłumaczyć, żeby był spokojniejszy

Jak wszystko poukładasz tak jak ma byś to czekam na fotki Felkowego kącika

No i brzuszek chciałabym zobaczyć jeszcze zanim Feliks go opuści

Natka może być tak, że dzień wcześniej wieczorem zjadłaś owoce i wtedy cukier idzie w górę, ale to byś miała na czczo już za wysoki, a jak onjest dopiero po 2 godzinach za wysoki to znaczy, że organizm źle go przetwarza... U mnie w ciąży z Marcelem nie dało się sprawdzić, bo glukoza zaraz wracała, ale miałam glikometrem mierzone zaraz po jedzeniu, przez jeden dzień i też się po śniadaniu nie zmieściłam w normie, a po obiedzie i kolacji już tak. No ale suma sumarum na to wyszło, że ta cukrzyca chyba jednak była. I to jest prawdopodobna przyczyna tego, że Marcel w 33tc urodził się z wagą 2840g.
U nas jest dzisiaj ostatnio dzień ekipa remontowa. Następny raz przyjdą dopiero w maju. Mamy zrobione podłogi i ocieplony dach i wszystko przygotowane pod regipsy. Więc od jutra powinnam mieć trochę więcej czasu, bo teraz to do południa gotuję, a popołudniu sprzątam, wieczorem ogarniam chłopaków do spania i już sił brak