kasiol powielam zdanie natki. Torbiel to torbiel, ale lepsze to od czegos gorszego Kochana, a podlecza Cie , zbadaja dokladnie od A do Z i przypuszczam, ze dostaniesz wiecej szczegolowych informacji niz przez ostatnie 14 miesiecy staranek :| Ja tez mialam 2 torbiele,ale wchlonely sie ladnie obydwie po 2 miesiacach. Nie mowiac juz o tym ze mialam wypalane 3 nadzerki i zastanawiam sie czasem, czy to nie ma wplywu na Nasze trudnosci w starankach :-( Kiedy idziesz do szpitala ?
90_natka trzymam kciukaski za jutro, ale Was prosze o to samo, bo ide do tej mojej gin, nie na usg, bo po 1 jeszcze jest krwawienie, a poza tym za wczesnie zeby cos wykryc. Ale poprosze ja o skierowanie na badania hormonow, czesci juz nie zrobie niestety, tzn tych pierwszych bo patu$ka pisala,ze LH i FSH robi sie miedzy 3-5 dc a u Nas pobierania sa tylko we wtorki i czwartki, a w czwartek bede miec juz 6dc wiec chyba na to sie juz nie zalapie w tym miesiacu
Akuku tez ciesze sie ze u Ciebie wszystko dobrze, odpoczywaj ile mozesz i nie mysl o zmartwieniach,piekna pogoda sie zrobila, dzieki temu zupelnie inaczej nawet wstaje sie rano z lozka

ruch przede wszystkim, dla zdrowia i Waszej radosci a czasu spedzonego razem nic nie zastapi

odwiedzaj Nas czasem Kochana
patu$ka jak tam Wasze staranka ? :-) Bylismy dzis z Ola u tego neurologa, prawie 3,5 h czekalam na wizyte...masakra po prostu. Przebadala ja, i dala skierowanie na TK glowki z kontrastem. Zalatwilam termin na przyszly wtorek, iz zobaczymy co dalej. Boje sie tego kontrastu tylko bo to wlewka dozylna....a ona biedna juz tyle przeszla i co, znowu kluc ja beda. Badanie trwa okolo 10-15 minut, po 2 h do domu, wyniki sa po okolo tygodnia,bezposrednio do kartoteki wkladane. No i potem w zaleznosci od wyniku, jak nic nie wyjdzie ( a nie moze !!

) skieruje Nas do Poradni Leczenia Bolu, bo ona sama przypuszcza ze te bole glowki, sa raczej wywolane uwarunkowaniami genetycznymi a nie urazem. No ale zobaczymy co bedzie.Troszke sie martwie mimo to.