Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
obiadu nie bylo wiec pizza.
ale przynajmniej myslec nie bede o wszystkim. Jak @ nie przyjdzie yo zaznaczam pierwsze plamienia jako @. 
Jutro na uczelnie i bede sie umartwiac nad raportem na temat dna electrophoresis i znieczulen ogolnych....
COSTA-ooo dziękuję słońce muszę zerknąćn a ten kalkulator , będzie dobrze nie załamuj się glowka do góry . DELEWARE- to bardzo dobrze oby się zyścił plan jak " pisałaś" działo się " to jest na dobrej drodze do twojego celu :-) AUSTRALIJKA -jak dałas rade wypić te ziółka to widocznie nie sa takie niedobre do wypicia i warto by było z nich skorzystać... PATUŚKA - oj wiem co czujesz ja tez miałam bolesne @ zanim zaszłam w ciaze zawsze 1-2 dnia to czasem zwijałam się z bulu nie umiałam z bulu chodzisc a newt silna biegunke z vulu miałam. Ale mi nic nie było po CLO tylko przytyłam ok 2 kg ale tez szybko je zgubiłem wystarczylo troszk więcej ruchu i znikly .ale to tez na pewno zależy od organizmu. AGAWA -no no proszę bobosexy to trzymam &&&&&&&&&&&&&& by dobrze zaprocentowały