Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witaj Smerfna85
Ja się zastanawiam czy nie za dużo tego wszystkiego łykam...
Rano kwas foliowy, magnez+B6, dwa wiesiołki
W południe dwa wiesiołki
Wieczorem dwa wiesiołki, parlodel i ziółka![]()
ja dzisia wróciłam od klienta jeszcze na godzinie do domku, żeby męża wykorzystać przed jego wyjazdem. Zobaczymy co gin powie, czy pecherzyk pękł? Bo jajniki w tym cyklu odczuwam, wyraźnie.
A więc tak patu$ka wczoraj o 21-szej zażyłam pierwsza tabletke CLO, jak narazie nic innego sie nie dzieje ;-) To jest mój pierwszy cykl z CLO. Jestem po poronieniu, które miało miejsce w grudniu i miałam monitorowane 2 cykle pod rząd i okazało się, iż mam kilka pecherzyków, ale brakuje mi dominującego :-( stąd też ginka pomysl na CLO może tym razem będzie dominator. Dostalismy zielone światło od ginka aby w tym m-cu po 3 pełnych cyklach zacząć się starać.
A i przyjmuję od 5dc do 9 dc po 1 tabletce.
A jak to wygląda u Ciebie? Jak sie po tym leku czujesz?
U mnie to drugi cykl. W pierwszym byl pecherzyl w 13 dniu na granicy pekniecia cykle 27-28 dni. Pecherzyk 20 mm. od 5-9 dc po 1 tabletce.
Po zazywaniu zawsze w ciagu dwoch godzin zaczela bolec glowa i mialam uderzenia goraca wieczorem. Ale nie kazdy musi to tak odczuwac.
No ale i w tym cyklu sie nie powiodlo mimo CLO. Maz wyniki ma nawet bardzo dobre tylko obnizona ilosc plemnikow bo 11 ml w 1ml. Ale reszta jest super.Ruchliwosci i zywotnosci ekstra. No ale nie udalo sie,niestety.
A do CLO co dostalas luteine czy duphaston?
Patu$ka mi lekarz kazał zażywać tuz przed zaśnięciem, wówczas niweluje sie nieprzyjemne objawy. A że wstaje o 5.00 kladę sie spać ok 21-22. Spróbuj tuz przed zaśnięceim może wówczas będze Ci CLO lepiej "wchodzić". Nie martw sie CLO to jeden z lepszych specyfików-leków wspomagaczy. Nie ten cykl to kolejny, można też zwiekszyc dawke gdy gin zauwazy iż 1 tabl. jest za słaba.
Ja po samym clo nic nie dostałam mam brać duphaston gdy tylko ujrzę 2 kreski na teściorze, nie wcześniej. Jednkże zastanawiam się czy nie brać jak większość Kobiet po stymulacji od 16dc do 26 dc?

! Włąsnie o ta wydolnośc cialka żółtego sie boje bo ostatnio z tym coś poszło nie tak i mialam puste jajo płodowe. Cóz sama nie wiem co z tym dupkiem czy brac czy tez czekac na II krechy. Dodam iz ma tylko 1 opakowanie przepisane i jesli je zuzyje a w ciażę nie zajde to moj gin mnie zjeb... bo on nie lubi gdy cos się robi na swoja rękę, w końcu on tam więcej wie.
super dobre wyniki mialaś po clo. Może 1 cykl organizm musiał sie do clo przyzwyczaić, a przy drugim cyklu zatrybi. Trzymam za to &&&&&&&. Co dajesz męzusiowi na polepszenie żołnierzyków? Bo mój bierze Androvit + selen + D3