Australijka
Zaangażowana w BB
Costa trzymam & żeby się ovu rozpędziła na dobre 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wIDAĆ,WIDAĆ :d do dziełaCzesc marce_la (*) dla malenstwa. Trzymam kciuki.za szybkie zaciazwnie
Dziewczyny u mnie przelom. Mam druga krwske na tescie owu. Co prawda slaba ale jestcos sie rusza... oby owu byla ladnie
Wzuce wam fotki. Kiepsko widac na zywo jest lepiejZobacz załącznik 545191Zobacz załącznik 545192Zobacz załącznik 545193
ucieszona jestem z tej slabej kreski jakby to ciazowy byl
znaczy ze cos sie dzieje 
a jak w domu bede siedziec to mnie rozniesie... powiem mojemu zeby mi kase zabraln i testy ciazowe do 7 kwietnia schowal 
Bedziemy dzialac od dzisucieszona jestem z tej slabej kreski jakby to ciazowy byl
znaczy ze cos sie dzieje
Bede se musiala znalesc zajecie na swieta bo od 22 do 8 mam wolne a 7 najszybciej chce testowac bo to termin @a jak w domu bede siedziec to mnie rozniesie... powiem mojemu zeby mi kase zabraln i testy ciazowe do 7 kwietnia schowal
![]()
Powstrzymuje mnie logika, bo to w koncu 12 dc i nie ma zupelnie sensu, ale test czeka na komodzie i kluje w oczy
Ja wytestuje najwczesniej 31 marca, dam znac co i jak, a Ty pisz, czy na owulacyjnych masz juz kreske mocniejsza od testowej 
No coś mi się poprzestawiało, rozczarowana jestem 
)