Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Damy rade. On wie ze jak sie nie uda to nie jego wina. Tzn mysle ze wie bo gadalismy o tym wczasie mojej choroby, byl ze mna jak lekarz tlumaczyl o zrostach itp.
Damy radejak nie ten miesiac to nastepny
![]()

Teraz cera duzo lepsza, nie jest juz taka okopcona, szara. Poza tym np. nie czulam wczesniej w ogole smaku zielonej herbaty. To bylo dla mnie jak smak wymoczonej scierki. Teraz jest inaczej, wszystko lepiej smakuje, nie musze robic 30 przerw w ciagu dnia na kopcenie, nie musze stac na mrozie przed praca i palic w bramie jak menel haha. Jest super, zostaje sporo kasy w kieszeni, a zdrowko sie nie niszczy. MUSI CI SIE UDAC!!!

A w ogole to mam taka hustawke emocjonalna, ze naprzemian chce mi sie plakac i smiac... Juzchyba mi na psyche te staranka poszly
) Wczoraj sie poplakalam jak mi pies chlapnal zarciem na sciane - a zawsze bylam taka twardziekla hahaha

Auatralijka twoja to chociasz pyta moja to nie chce slyszec o dzieciach. Ale to moje zycie i zrobie tak jak JA bede chciala... a mama sie nawroci chpciasz pewnie sie pogniewa o ciaze ale po czasiw sie nawroci
Kurde boli mnie brzuch z prawej strony jak na owu a test owu nie wyszedl tylko jedna kreska. Moze zle zrobilam albo za duzo wypilam. Terax soe bede pilnowac z piciem I kolo 18 zrobie znowu
Tak bardzo chce zeby dzidzi bylo zdrowe... Wszystko mi jedno jaka plec, wlosy, oczy... Chcialabym tylko zeby bylo zdrowe i szczesliwe. Swoja droga moi znajomi klocili sie cala ciaze jakie dziecko ma miec oczy - zielone po niej czy brazowe po nim i urodzilo sie z jednym oczkiem brazowym, a drugim zielonym