• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

ehhh Wisieńka mówię Ci ciągle za kasę się trzeba trzymać :baffled:
tylne klocki hamulcowe i tarcze..

przyjemności u fryzjera-kolor odświeżasz czy jakieś cięcie ?

u nas burzaaaa..

reklama
Ja tak na szybko bo mam remont w łazience dzisiaj.
Dentysta poszedł gładko - nie pamiętam nic z zabiegu, ani nie pamiętam jak przeszłam na kanapę z pomocą męża i anestezjologa :) Nie pamiętam że mówiłam że w nagrodę chcę jajko niespodziankę XD Nie pamiętam też tego jak się rozczulałam nad kompresem chłodzącym bo jest z wizerunkiem misia XD Chirurg ocenił zabieg tak że były to bardzo ciężkie zęby do usunięcia. Cieszę się że usuwałam je w narkozie. Chirurg też bo jakby mi miał w zwykłym znieczuleniu robić to byśmy to na dwa razy robili o ok 1-2 godzin by to trwało a nie 15 min :) Ogólnie jadę na antybiotyku teraz i na przeciwbólowych, dzisiaj miałam kontrolę i świetnie się goi :) Zobaczymy jeszcze za tydzień.

I mam dla siebie z dzisiaj dobre info - w piątek przychodzą obejrzeć mieszkanie - trzymajcie kciuki :)
Od jutra się zaczynam na serio pakować :)

Witam wieczorkiem
Świętujemy Pola obronę. Drineczki i kolacyjka. Mieliśmy dziś sadny dzień z zabawkami dzieci, segregacja i mycie. I dwa worki do oddania jeden do żłobka a drugi domu dziecka. Mili pokój wyblyszczony. Salon też. Kuchnia lśni. Jutro szafa w przedpokoju Ale najpierw badania do pracy.
Sol
kciuki za sprzedaż, dobrze, że poszlo glado u dentysty:tak:

mama

i co byliście w Ikea
U nas pada, w koću podleje mi dzialke porządnie, ale jutro poproszę skwar

Hello!

u Nas deszczowo,wreszcie jest czym oddychać:tak:.wczoraj zasiedziałyśmy się z Alą u koleżanki i wróciłyśmy 22.30:zawstydzona/y:.
no i oczywiście kolejny raz auto musi iść do mechanika,brak mi słów:baffled:...

mama jak tam po zakupach,załatwiliście wszystko??

wisienka wielkie gratki dla Pola:-)!ja w czerwcu skończyłam kolejną podyplomówkę i więcej studiów już nie będzie.wiem co to znaczy segregacja zabawek,trudna sprawa,he he:-p.

sol jajko z niespodzianką powiadasz:-D.dobrze,ze masz to już z głowy.&& za piątkowe oglądanie mieszkanka:tak:

biorę się za sprzątanie:cool2:

nadaję z wozu transmisyjnego z pracy :-D

Wisieńka,Bibinka
mam jom :-D:-D mam kuchnię :tak: w ulewie masakrycznej jechalismy wieczorem bo koło 19 po pracy dopiero wyjechalismy-na 2 auta-mąż z kumplem busem a ja skończyłam klientkę przed 19 i od razu jechałam ..

4 wózki w meblach wyszły...kuchnie gazową dostalismy za 1 zł :-D bo powyżej 5tys zakupu kuchni taki jest bonus :-)

chłopaki meble zapakowali na busa i pojechali a ja lalunia z torebką zostałam podobierać resztę rzeczy do kuchni...

dziś po pracy jedziemy po panele i jutro ruszamy z wymianą ...jak wymienimy panele to rozkładamy kuchnię ..
a w poniedziałek wchodzi pan od podwieszenia sufitu-w środę skończy a w czwartek po dzieci ..

oby się wszystko udało..

Wisieńka
brawo !! kawał dobrej roboty ) jak Emilka na wakacjach-moje szaleją i mama mówi,że cięgle w biegu :))) ciągle latają ,bawią się super i jest zachwycona ,że ich wzięła :)

Bibinka
no pacz !!!:baffled: co znowu z autem??? szlag!!!!

Sol
powodzenia na szyciu :baffled:
oby się szybko zagoiło ..
i &&&&&&&&&&&& za piatkowych klientów!

pozdroooo..u nas wczoraj lało od 13 do nocy a dziś znów skwar!

reklama
halo??

my już spakowani czekamy na męża i uciekamy z dzieciakami na wieś do dziadków;)) wakacje;)))

miłego weekendu i do usłyszenia

Mama jak już tą kuchnie skończysz to wiesz, koniecznie zdjęcia pokaż, najlepiej przed i po;))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry