• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

mama idziecie pełną parą,widzę,że wszystko ładnie się układa:tak:.super,że dzieciaki u dziadków zadowolone,przynajmniej możecie być spokojni i ile w domu zrobicie:-)!pytałam wczoraj o rzęsy 1:1,pani mi powiedziała 200zł:szok:...a auto-hamulce.

sol oby Ci się ta rana po zębie nie paprała

paula miłego odpoczynku życzę:tak:.

reklama
Dwie wizyty u dentystów w ciągu dnia to na mnie o dwie za dużo :/ Dziura po 8-mce jest ok, ale opatrunek z sąsiedniego zęba mi wypadł po południu i musiałam iść znowu - ale nie założą opatrunku bo się boją że wpadnie do rany i będzie buba :( Ogólnie mam przechlapane z tymi zębami. Boli jak pieron dalej, nawet tramadol nie pomaga :(

Remont łazienki stanął, jutro na wariata będę malować jak wyschnie tynk.

A w przyszły piątek jedziemy na weekend do mojego taty :) Przynajmniej jeden miły aspekt w tym wszystkim :) Dziewczynki pójdą do ZOO i spotkamy się ze znajomymi :)

Mama, Sol powodzenia w remontowaniu. U nas już prawieee koniec. Takie wykończeniówki tylko, bo w każdym pomieszczeniu zostawiliśmy coś na później heh, plus później dekoracja typu ramki etc no i w przyszłym tygodniu wielkie szorowanie i sprzątanie i .. nie licząc salonu koniec. Mam nadzieję, że mąż jeszcze z kotami się wyrobi i obije wszystko jak należy i półki im zawiesi. Się wściekłam w środe, nie było w ikei kontowników, które nam są potrzebne.. i co tu zrobić, półki dalej leżą.
Teraz czekam na kurierów. Mam chwilkę odpoczynku, aż dziwne.. jakieś to takie nienaturalne.

Co do scanu, wszystko pięknie! Zapomniałam się wam pochwalić :zawstydzona/y: łożysko się bezpiecznie do cc przesunęlo i co najważniejsze w nic nie wrosło. Mały ważył 2900g. Wszystko idealnie. Teraz pozostało mi tylko czekać dzielnie, jeszcze 3 wizyty w przyszłym tygodniu. Córa jeszcze testy miała w szkole, występ w środę, konie póki co tylko 2 razy w tyg ale na wakacje zacznie się częściej.. nadal ciężko wyrobić ale cóż.
Tak myślałam, że niedługo w końcu będę miała więcej czasu, odpocząć będzie można ale zapomniałam, że wtedy to tym bardziej niet :-D choć jestem dobrze nastawiona :tak:

Paulina jakiś czas temu o paczce pisałaś, też tak miałam pare razy. Ale to nie wina zooplusa a kuriera. Sklep też oddaje kaskę bez problemów. U nas to np. jak dpd dowozi to masakra, zero szacunku dla przesyłki a ja robie czasem duże zapasy, np 4 rodzaje karmy po 10 kg, dwa razy 40l żwirek bo znowu na bio wrociliśmy.. kiedyś był program w tv jak się tu paczki szanuje i w pl na pewno jest tak samo..

LILITH - nie mów mi o remoncie - chłopaki tak się zebrali że jeszcze dzisiaj tynki kończą na obudowie, a gdzie wyschnie, zatrzeć i pomalować :/ a o 17 kobita oglądać mieszkanie przychodzi :/ Wymyśliłaś czy czegoś byś nie chciała? A może ktoś chce ci coś przesłać z PL to możemy zabrać ze sobą i Ci dostarczyć do domku :) I tak płacimy za transport więc jedna czy nawet kilka paczek w te czy we wte różnicy nie robi bo płacimy za samochód.

Remoncik stanął i ... może do niedzieli pomaluję :/ Kocham tego kto wymyślił leki przeciwbólowe :)

oooooooooo,dziś tak popisałyście,że nie zdążyłam wszystkiego przeczytać:-p:-D
gdzie jesteścieeeeee????

moja Ala dziś wybiegana,wybawiona-sama radość:tak:

lilith super,że z małym wszystko ok,jeszcze troszkę i będzie z Wami:tak:

sol jak tam ząb,mam nadzieję,że lepiej! ludzie byli oglądać mieszkanie?????

mama pewnie zaganiana:tak:

wisienka jak tam Emilka sobie u dziadka radzi?

bibinka - fajnie że dziecię wybiegane :) ząb boli coraz bardziej - muszę do poniedziałku nie zabić wątroby :P A byli oglądać, takie młode małżeństwo w ciąży, ale oni chcą oglądać póki co... no nic we wtorek na 15.30 przychodzą następni :)

Spadam zaraz robić obiad, choć sama go nie zjem :/ A potem robię łazienkę bo mój małż jakoś nie bardzo chce odejść od kompa :/ Ehhh... i na cholere mi facet :/

reklama
hej kobietki ..

tak ,panele położone :tak:
koło 17 pojechalismy do leroy bo "coś " na ściany między meblami stojącymi a wiszącymi ...płytki ,które były poszły won...kupilismy blat ..a tam gdzie będzie kuchenka będzie hartowane szkło..

w drodze powrotnej mc d i "kolacja" :sorry:

teraz Tom składa narożną szafkę ..

jutro o 9 przyjeżdża gośc od sufitu podwieszanego więc kupilismy też ledy ..przeeeeeepiękną potrójną lampę nad murek między kuchnią a salonem...farbę ,żeby odświeżyć kolor w salonie i 2 białe na sufit..
jutro podjadę z panem K.po stelaże do płyt..

na 10 mam klientkę i potem na zakupy do hurt.kosm..
Tomi po pracy będzie dalej składał meble a ja poprzekładam rzeczy z wiszących szafek na dół ,żeby można było je zdemontować ..

póki co prace idą tak jak zaplanowaliśmy ..Tomi dał radę z panelami ,wszystko ładnie poprzycinał :tak:

już nie mogę się doczekac kiedy sobie w szafkach poukładam :-p

pozdrawiam cieplutko ..

Bibinka
udanych wakacji i szerokiej drogi jutro!!

Sol
&&&&&&&&&&&& czymam !!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry