• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

heloł..

Bibinka
ja tez co dzień myślę o Magdzie..jutro ma znów szpital.
zdrówka dla Ali.
ja dzis mam wolne-poniedziałki zasadniczo mam wolne ,nie licząc klientek domowych,tych dojazdowych (ale to raz na 3 tyg).
dzis miałam co prawda hybryde,ale to wyjątkowo.
jutro od rana do 13 mam szkolenie bo kupuję nowy sprzęt.
potem wracam i klientki.

Sol
a Wy tam zamierzacie już na zawsze być czy macie w zanadrzu powrót do nas?
i ja też walczę z zatokami..

Paula????????

byłam niedawno u weterynarza z przyjacielem bo coś mu się zrobiło na boku na tylniej nodze...myślałam,że dziad mu sie wkręcił w sierść na spacerze,ale to grubsza sprawa i jest na antybiotykach w zastzryku..dziś dwa i w środę też mam przyjść.

zaraz jadę po dzieci..obiad dochodzi,pranie się tłucze...póki co pogoda jeszcze ładna choć na popołudnie zapowiadają burze.

miłego..

reklama
mama - nie zamierzamy wracać do Polski bo i do czego XD Sprzedaliśmy mieszkanie, pracy tam nie ma, perspektyw dla naszych dzieci też nie ma... Więc jeśli już to się przeniesiemy za kilka lat do Singapuru :) Ale to moje marzenie a nie Marcina. Póki co cieszę się że udało mi się go namówić na wyjazd z kraju. Możliwe że zostaniemy tu na stałe co w sumie też nie będzie złe.

Pranie się pierze, muszę zdjąć wczorajsze z suszarki, zakupy zrobione, dzieci bajkę oglądają, mąż z migreną w wyrku leży, słoneczko już drugi dzień za oknem ładne świeci :) Jedyne co mnie martwi to brak spodni... schudło mi się i mi z tyłka spadają strasznie XD

Dżem dobry;))

żyjemy, żyjemy, przedszkolujemy się intensywnie, Maja jest zachwycona przedszkolem;))
a ja próbuje się ogarnąć w tej rzeczywistości, jakoś pusto bez nich do tej 13 a w międzyczasie sprzątanie i gotowanie i bieganie;))

Sol super że się odnajdujecie w UK, mnie też zawsze zachwycała ta angielska życzliwość, no i te piętrowe bliźniaki ;))), powodzenia!!!

wszystkie koleżanki serdecznie pozdrawiam

paulina - a co ja mam powiedzieć? od stycznia Emilka pójdzie do tutejszej szkoły i obu nie będzie w domu od 8 do 15 :) Ale to świetnie że Majcia się odnalazła w przedszkolu :tak: A niestety to nie bliźniak tylko szeregowiec, ale i tak jest fajnie :)

Meble mi przyszły :) Były cyrki bo jeden regał trzeba było na dworze rozkładać żeby się przez drzwi zmieścił XD Kosmos totalny :) Teraz jeszcze czekam na szafy i komody i wreszcie będę mogła górę ogarnąć i ciuchy wszystkie bo póki co to jest kosmos na pudłach i torbach XD

dobry dobry;))

Maja była wczoraj markotna, w nocy co chwilę popłakiwała, niby chodzi chętnie do przedszkola ale chyba musi to jakoś odreagować....tylko szkoda że w nocy kiedy potrzebuje snu by mieć siłę następnego dnia
oby nam się nie pochorowała bo chcemy jechać pojutrze do rodziców, wyskoczyć na grzybki a w poniedziałek mamy rocznicę ślubu,gdzie mój mąż bardzo mnie zaskoczył i sam wziął dzień wolnego.....mój pracoholik!!!:-D
Danio jak Danio, chodzi zadowolony do zerówki, rozrabia ile wlezie, w ogóle nie widać po nim że był na jakimkolwiek zabiegu, na początku października mamy badanie słuchu więc zobaczymy w końcu jak to jest z tym naszym synkiem i słuchaniem się:-)

mięsko zaraz będzie gotowe na obiadek a ja lecę na zakupy, rossman, poczta, jakaś szyneczka i lidl, potem bieg po dzieci na 13;))

miłego dnia koleżankom!!

Witajcie
A ja nadal w biegu. Praca, dom , remont. Uff puff. Kiedy to się zwolni. Może jak Toś pójdzie do przedszkola to przynajmniej jak posprzatam wieczorem to jak wrócę z pracy będzie czysto. Na razie wszystko na opak.
Sol
Prosimy o fotki. Koniecznie dużo fotek. Fajnie że wam się układa.
Paulinka
U nas źle śpią w pełnię. Na szczęście raz w miesiącu.
Mama
I jak dajecie radę z planem Domisia. A łazienka skończona ?

Wisienka - jak ogarnę bałagan to porobię fotki :) Póki co sama borykam się z pudłami i wszędobylskim bałaganem.

M mi łazi po domu i mnie wkurza :/ Niech już znajdzie jakąś robotę to przynajmniej będę miała trochę ciszy i spokoju od niego :/

hej hej

Wisieńka sama nie wiem czy to przez pełnię księżyca czy też reakcja na przedszkole u Mai jest, nocki dalej niespokojne, poczekamy zobaczymy co dalej będzie
posprzątane, popakowane, obiadek zjedzony, czekamy na męża i jedziemy do rodziców, jutro rano jadę z rodzicami na grzybki, mam nadzieję że się nie zgubię w lesie:-D, a jutro wieczorem zostawiamy dzieci z dziadkami i jedziemy świętować naszą 7 rocznicę ślubu;))

miłego weekendu koleżankom, spokojnego przede wszystkim:-)

reklama
Witam wieczorem
Miki pojechała z moja sis do mojego taty na weekend a ja tęsknię jak głupia. U nas burza okropna. Leje aż balkon mi zalało. Mam nadzieję skonczyć remont w weekend i pokaże efekty wtedy.
Sol czekamy na fotki
Paulinka
oby juz było lepiej u was cokolwiek by się nie działo
mama co za nerwy? Pisz!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry