• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

hej babeczki..

u nas też popadało,polało a teraz jest w miarę ciepło ,ale słonko brak..nie pada.

Bibinka
&&&&&&&&&&&& za Twoje sprawy!!! musi byc git!
a z lakierami na razie jest tak,że używam bazę i top z poprzedniej firmy na której pracowała a kolory z tej nowej i jest oki...przedstawiciela jeszcze nie było bo ma umierającego tatę w szpitalu i nie wiem czy jeszcze jest źle czy załatwia pogrzeb...ma sie odezwać więc czekam .

jutro jade na pół dnia (10-15.00) na szkolenie ..może jakiś zabieg mi sie trafi :-p

daaaaaaaaaaaawno temu pisała z nami Pszczółka-miała córkę ...postarała się o synka...a w piątek urodziła kolejnego synka :)) cieszą takie wieści w obliczu tych wszelkich tragedii..tymbardziej ,że im też w staraniach zeszłoooo..

dobrego dnia .
my już po obiedzie.

reklama
dobry dobry

co prawda pogoda się popsuła.... wieje i pada okrutnie

czas nam leci bardzo szybko, Maja miała pasowanie na przedszkolaka, więc już jest 100% przedszkolakiem, ja skończyłam 30lat:-)
Daniel się zaczął zmieniać, rozpasał się nam strasznie, coraz więcej nam cwaniaczy:-D

Bibinka dziękuje bardzo za życzenia rocznicowe;))

pozdrawiam koleżanki serdecznie

Witam się w piękny słoneczny dzionek :) Niedawno się z wyrek zwlekliśmy :P Straszne co siedzenie do 5 robi z człowiekiem :P

bibinka - a dziękuję - już rozpakowani w większości - reszta na poddaszu :)

paulina - gratki z okazji rocznicy - nam 7 latek minie 13 października :) Podpowiedz mi co dałaś małżowi na prezent bo ja wymyślić nic nie umiem :(

Dziewczynki bawią się na podwórku, ja kminię co na obiad... pierożki były pyszne ale anglikowi nie smakowały za bardzo :( No cóż - są gusta i guściki. M. szuka dalej roboty bo ambitny, ale chyba do końca tygodnia ambicja mu w dół poleci i weźmie co będzie :P Ogólnie piski i śmiechy w domu. Czekamy aż nam przyślą NINO i czytnik do kart do logowania się do konta internetowego - to mnie zszokowało - w PL potrzebujesz karty kodów albo tokenów - tu trzeba mieć czytnik kart generujący kod dostępu do konta i wszystkich transakcji O.o Zgłupiałam :/ Miałam nadzieję że dzisiaj TAX zapłacę a tu dupcia bo czytnika nie ma :/

LILITH - czego tu się jeszcze mogę spodziewać z takich oryginałów XD

dobry
zimno zimno, wieje i pada deszcz

Sol na rocznicę nie robiliśmy z mężem żadnych prezentów, spędziliśmy ten dzień razem, zostawiliśmy dzieci z dziadkami i poszliśmy na kolację. A wiesz,że 13 października miał być terminem naszego ślubu te 7 lat temu? ale rodzice stwierdzili,że lepiej we wrześniu bo niby cieplej;))
co do tych czytników kart to wprowadzali je 6 lat temu jak opuszczaliśmy UK, mamy do tej pory takiego w domu;))

Paulina - a my chcieliśmy 13-tego o 13 i w sumie udało się powiedzieć sakramentalne TAK o 13.13 tak kobitka wycyrklowała czasem XD A z tymi czytnikami - dalej czekamy... oni naprawdę nigdzie się nie spieszą :/ Jak to się podpina - do kompa czy do sieci? Bo powiem szczerze że zgłupiałam całkowicie :P A my nie mamy jak wyjść więc pewnie upichcę coś w domu i obejrzymy jakąś bajkę z dzieciakami :sorry:

Dzisiaj niby słoneczko ale chłodno :( Miałam iść z dziewczynkami szukać im śpiworków ale chyba sama pójdę bo nie jest przyjemnie na dworze. Jeszcze się nie przyzwyczaiłam do pogody tutaj i zasadniczo marznę okrutnie :(

dobry

dziś rano powitał nas przymrozek, z wrażenia powyciągałam podkoszulki dla dzieci;))

Sol zimno w UK jest wilgotne, przez co bardziej odczuwalne, ale idzie się przyzwyczaić;)) a te śmieszne urządzonko po włożeniu do niego karty samo generuje kod, który wpisujesz przy logowaniu, nie trzeba się nigdzie podłączać, tak jest przynajmniej w przypadku banku barclay;))

Paulina - fajne to urządzonko :)

M. 1.10 idzie na rozmowę o pracę w szpitalu :) A mnie rozłożyło coś. Nie mam temperatury, kaszlę pierońsko i zatoki mam rozwalone :( Do tego jestem słaba jak pieron, ale ile można leżeć :(

Ostatnia edycja:
Sol zdrówka!!! no i &&&& za Twojego męża, oby dostał pracę,

burza u nas była, szok, w cale się nie zapowiadało, zdążyłam jedynie z dziećmi iść chwilę na rowery, zastanawiam się czy do lekarza się z nimi nie przejść, od 2 tyg. mają katary, tylko to u nich może być alergiczne bo oboje na pyłki traw i grzyby są uczuleni.....Mai katar jest wkurzający podwójnie bo nie potrafimy jej nauczyć wydmuchiwania nosa, dmucha buzią i wciąga smary dalej, pomagamy jej fridą, w nocy zaś dalej przychodzi do nas i wstajemy połamani, jakaś pełnia nadchodzi czy co? ale z drugiej strony to tylko katar, zero kaszlu czy innych objawów.....
myślę czy nie kupić neosine w aptece i ich trochę tym przeleczyć, jest już dostępne bez recepty.....

a koleżanki gdzie się podziały??? hop hop!!!

reklama
Paulina - dzięki za & :) A próbowałąś dzieciakom dawać Sinupred w kroplach? Takie cudo ziołowe na katar i alergię :) U mnie działa na dziewczyny super :tak: Tylko że bydle drogie bo o ile dobrze pamiętam to ponad 20 zł butelka 120 ml. I chyba bez recepty jest. Ja też się męczę od miesiąca z katarem, mam alergię a tu są dywany - pewnie to mnie męczy, ale cóż zrobić - za 2-3 miechy się przystosuję i będzie lepiej :)

mama - dziękuję :*

W takich chwilach mam ochotę użyć młotka jako systemu usypiającego na dzieciach :P Emilka dzisiaj ze schodów spadła, tak się dzieje jak się na schodach bawi i szaleje - dobrze że są obite dywanem to się tylko poobijała i głowa cała. Krwi nie było więc zasadniczo zamiecione pod dywan, ale strachu się najadłam jak ją zobaczyłam rozciągniętą na podłodze :/ Ech.. dzieci...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry