mama05
prrrryy szaaaalona :))
hej babeczki..
u nas też popadało,polało a teraz jest w miarę ciepło ,ale słonko brak..nie pada.
Bibinka
&&&&&&&&&&&& za Twoje sprawy!!! musi byc git!
a z lakierami na razie jest tak,że używam bazę i top z poprzedniej firmy na której pracowała a kolory z tej nowej i jest oki...przedstawiciela jeszcze nie było bo ma umierającego tatę w szpitalu i nie wiem czy jeszcze jest źle czy załatwia pogrzeb...ma sie odezwać więc czekam .
jutro jade na pół dnia (10-15.00) na szkolenie ..może jakiś zabieg mi sie trafi
daaaaaaaaaaaawno temu pisała z nami Pszczółka-miała córkę ...postarała się o synka...a w piątek urodziła kolejnego synka
) cieszą takie wieści w obliczu tych wszelkich tragedii..tymbardziej ,że im też w staraniach zeszłoooo..
dobrego dnia .
my już po obiedzie.
u nas też popadało,polało a teraz jest w miarę ciepło ,ale słonko brak..nie pada.
Bibinka
&&&&&&&&&&&& za Twoje sprawy!!! musi byc git!
a z lakierami na razie jest tak,że używam bazę i top z poprzedniej firmy na której pracowała a kolory z tej nowej i jest oki...przedstawiciela jeszcze nie było bo ma umierającego tatę w szpitalu i nie wiem czy jeszcze jest źle czy załatwia pogrzeb...ma sie odezwać więc czekam .
jutro jade na pół dnia (10-15.00) na szkolenie ..może jakiś zabieg mi sie trafi

daaaaaaaaaaaawno temu pisała z nami Pszczółka-miała córkę ...postarała się o synka...a w piątek urodziła kolejnego synka
dobrego dnia .
my już po obiedzie.

Tylko że bydle drogie bo o ile dobrze pamiętam to ponad 20 zł butelka 120 ml. I chyba bez recepty jest. Ja też się męczę od miesiąca z katarem, mam alergię a tu są dywany - pewnie to mnie męczy, ale cóż zrobić - za 2-3 miechy się przystosuję i będzie lepiej